July 22Jul 22 Zdravím, dnes jsem se chtěl přihlásit do Vodafone TV z jiného zařízení a nedokáži se připojit protože mám prý špatné jméno nebo heslo, přičemž mám propojené google účty kde jsou sdílené hesla, takže se mi kolonky samy předvyplnili ale i tak to píše špatné údaje. Aktuálně nemůžu volat ani zajít na pobočku jak mi píše bot. Existuje jiná varianta, třeba kde se v tom vším proklikat ke změně hesla pro vodafone tv? Do Můj vodafone se normálně přihlásím...
July 22Jul 22 Zkontroluj zda se heslo a jméno opravdu vyplňuje do správných kolonek, u mobilní aplikace mají chybu a vyplní se to naopak, takže do kolonky kde má být jméno se vyplní heslo a do kolonky heslo se vyplní jméno. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
July 22Jul 22 Care Centre @ondra Pokud by nepomohla rada výše a potřeboval byste heslo ke své Vodafone TV změnit, můžete to udělat přes Můj Vodafone: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/#heslo - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice