July 17Jul 17 Ahoj ve spolek, tak to vypadá, že Vodafone má novější modem pro Internet bez kabelů co GigaCube 5G (gen.3), jen nikde nemohu najít rozdíly. Je o 50% levnější než můj 2Gen. Neví někdo víc? Na stránkách Vodafone jsem moc toho nevyšťoural.Update: Tak už jo: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/datova-zarizeni/gigacube-5g-gen3/ Edited July 17Jul 17 by bobis Bez kabelu Naplno 5G BezLimitu XL Základní Vodafone Gigacube iPhone 17 Pro Praha
July 17Jul 17 Care Centre @bobis Informace najdete v odkazu, který jste přidal :) Modem vyrábí jiný výrobce (ZTE), je tam také rozdíl v podporované max. rychlosti na LAN portech (v praxi ale nezaznamenáte). - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 17Jul 17 Author Jediná změna, že k tomu Gen.3 jde připojit externí anténa, k Gen.2 jsem nenašel způsob jak propojit s externí anténou.Edit: Ještě se @Ondra - Vodafone zeptám, je ten nový v něčem lepší nebo jsou to jen ty externí antény? A levnější cena? My ho máme za 6000 a tento je za 3000. Edited July 17Jul 17 by bobis Bez kabelu Naplno 5G BezLimitu XL Základní Vodafone Gigacube iPhone 17 Pro Praha