Odesláno pondělí v 20:44 1 den Zdravím,po zapojení novější verze modemu pevného internetu 1GB/s se po dvou dnech zhoršilo připojení na úroveň roku 2007. Stránky déle načítají, online streamovací jednotky vypadávají a obrázky se načítají dobrých 5 sekund. Rychlost je "perfektní", tj. při měření skrze doporučené stránky nebo Vodafone službu ukazuje bezchybnost. Při měření packet lossu skrze stránky však přenos ztrácí 43%(!) packetu.Average Latency: 1597.80msAverage Jitter: 1468.28msExistuje nějáké jednoduché řešení, nebo je zapotřebí vyměnit modem i kdyby případně za starší model který v mém případě běžel bezproblémově?Modem se nepřehřívá, zkoušel jsem ho nechat skrze noc vypnutý a zapnout ráno, stejný výsledek.Děkuji 🙂 Premium+ - - Vodafone Station WiFi 6 Vratimov
Odesláno pondělí v 20:59 1 den V prvé řadě zkontroluju propojovací kabel mezi modemem a zásuvkou Vodafonu, zda není nějaký poškozený nebo zlomený, také zkontroluj konektory na něm, klidně je odšroubuj a znovu připoj a utáhni, Když to nebude mít žádný efekt, tak si zavolej na Vodafone a oni se ti na to přes vzdálenou diagnostiku mrknou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 11 hodinami11 hod Mám naprosto stejný problém. Jen modem mám už pár let. Už pár dní packet loss 10-30%. Na online hraní, stream, videohovory nepoužitelné, stránky se načítají dlouho, přitom taky rychlost dle meření bez problému. Veškeré možné postupy jsem provedl...Odpojení sítového kabelu, odšrobování Vodafone kabelu, vypnutí a zapnutí, tovární nastavení. 2-5 minutek to jede bez problému a pak 20 minut packet loss nonstop. Premium+ - - Vodafone Station WiFi 5 Ostrava - Přívoz
Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče @Joenimo Pěkný den, spojte se prosím přímo od modemu s technickou podporou přes linku 800 77 00 77 (nebo 800 77 77 31), kolegové provedou diagnostiku připojení. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.