Odesláno 28. června28. čvn Už to začíná být pravidelné 🙂@Slamb Ale ono to zřejmě souvisí s teplotou 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 28. června28. čvn no koukám, že Operating Temperature má ten vodafone station od 0 do 40°, to je docela málo https://static.vodafone.cz/cp/docs/modem/vfstation/tg3442_specs_en.pdf 🤔 jestli je venku 40° a v místnosti třeba o pár stupňů míň, tak uvnitř modemu ta teplota bude určitě vyšší 🤔 tak k němu postav větrák a uvidíš, jestli to udělá nějakej rozdíl 😮nicméně asi to bude celkem obvyklá hodnota u těhlech zařízení, u mýho asusu píšou taky 0-40 https://www.scribd.com/document/897972950/rtbe88u, zatim ale dobrý 🤔 a to v něm mám modul, co na jaře ukazoval kolem 70° 🤭 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 28. června28. čvn Autor @Slamb Mám Arris CM3500, fórum ho nezná, takže nemůžu změnit 🙂 V místnosti s modemem měřím teplotu, v tomhle týdnu jsem kolem 27 °C, problémy začaly až včera, takže to bude spíš jinde. Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 28. června28. čvn Commscope Arris CM3500 tady v nastavení je, teploty má taky 0-40 🤔https://www.lica.cz/inc/getfile.php?file=f84d296f5bc1d329f1ce0d4e5a4b7496655d395a Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 28. června28. čvn Autor Aha, tak buď nebyl když jsem ho dostal a nebo jsem ho nenašel - už opraveno. Jasně, ale jestli je 0 - 40 teplota okolí, tak mám velkou rezervu. Navíc včera jsem se z toho dostal restartem modemu ve chvilce, kdy běžel s nějakou snesitelnou ztrátovostí (jinak měl 50 - 70 %) a dalo se na něj dostat přes web VF (takže se asi někam přeladil, těžko říct, není do něj vidět) a tím se srovnal (čili rozhodně při tom nemohl vychladnout) a dneska si sednul sám (nezachytil jsem problém včas a během toho výpadku se teplota v místnosti neměnila ani v rámci jedné desetiny stupně.Spíš tipuju něco po cestě celkem blízko, mám ještě další modem o pár ulic vedle, který je zapojený jinam a tam žádné problémy nejsou. Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 28. června28. čvn Já měl dnes také problémy u jednoho zákazníka s Vodafone Station. Několik samovolných restartů asi vlivem těch dnešních 40tek. Na webu je nějaké varování ohledně přehřívání, otázkou je jak je tam dlouho. Modem Vodafone Station (pro Pevný internet Kabel) - Vodafone.czVloni tam ale nebylo: - - - - Praha
Odesláno 29. června29. čvn Upozornění přibylo před letošní sezónou. Ono je spousta lidí, co ten modem položí, má ho na místě, kam dopadá sluneční záření, zavře ho do nevětraného prostoru... Ten modem a jeho čipy zvládnou i krátkodobě teploty přes 90°C, ale už to pomalu přestanou dávat a nad 100°C se daný procesor raději restartuje, aby se neodporoučel do křemíkového nebe, kde na něj čekají všechny kalkulačky. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. června29. čvn Autor A proto mám modem v racku vedle ostatních věcí, u kterých hlídám teplotu 🙂 Leč myslím, že někde po cestě má Vodafone něco, kde se tímhle doporučením sám neřídí 🙂 Tak snad se sbírají data a bude nějaké vyhodnocení, ono se to bude hodit - chtěl jsem napsat příští rok, ale pak mi došlo, že léto je teprve devět dní 😆 Upraveno 29. června29. čvn uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno pátek v 07:48 2 dny Autor Možná je už čas na vyhodnocení - teplota v místnosti poklesla ze sobotních a nedělních 26,8 ºC na 26,5 ºC během týdne. Od pondělí jsem žádný výpadek neměl, takže pokud přistoupíme na teorii, že rozdíl 0,3 ºC nebyl ten kritický moment 😊 tak bych to viděl zcela jasně na to, že se VF opakovaně uvařil nějaký aktivní prvek po cestě. Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.