Odesláno před 1 hodinou1 hod Dobrý večer,před rokem jsme změnili e-mailovou adresu u celého Vodafone účtu na novou. Donedávna jsme si říkali, že nám asi žádné e-maily neposíláte. Po roce jsme se ale podívali do původní e-mailové schránky a zjistili jsme, že tam stále chodí veškerá komunikace, tedy reklamní sdělení, informace o vyúčtování i potvrzení o zaplacení.Faktury si hlídáme přes aplikaci Můj Vodafone+, takže nám nic neuniklo, ale přesto mě to zarazilo. Prošel jsem celou samoobsluhu na počítači a nikde jsem nenašel možnost změny kontaktního e-mailu. Nová e-mailová adresa je přitom označena jako ověřená. Když ale v mobilní aplikaci Můj Vodafone+ otevřu sekci Účet, Osobní údaje, stále je tam uvedena původní kontaktní e-mailová adresa. Nikde však nevidím možnost její úpravy. Můžete mi prosím poradit, jak kontaktní e-mail změnit, případně kde tuto možnost najdu v samoobsluze na počítači?Děkuji za pomoc. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.