Odesláno před 3 hodinami3 hod Nevím kde se zeptat, věřím, že mě někdo přesune do správné sekce případně. Ale kdyz jsme měli Vodafone TV za 150,- s videotékou a taky myslim 100 kanálu cca a dnes máme Vodafone TV+ 2.0. Tam dle prodejce máme mít víc kánalu ale nepřišel jsem jaké. Nemůžu sehnat starý seznam kanálu. Jako vím že navic je tam Prima+ apka a 2.0 ze je to Giga kombo. Ale jaké kanály tam jsou navíc? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Programy jsou stejně jen prima+je navíc Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Taky jsem si říkal, že mi přijde nic nového, že tam není. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod https://www.techforum.cz/topic/64033-giga-kombo-do-ka%C5%BEd%C3%A9-rodiny/Píše se tam o Vodafone TV+ 2.0 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.