June 18Jun 18 Nevím kde se zeptat, věřím, že mě někdo přesune do správné sekce případně. Ale kdyz jsme měli Vodafone TV za 150,- s videotékou a taky myslim 100 kanálu cca a dnes máme Vodafone TV+ 2.0. Tam dle prodejce máme mít víc kánalu ale nepřišel jsem jaké. Nemůžu sehnat starý seznam kanálu. Jako vím že navic je tam Prima+ apka a 2.0 ze je to Giga kombo. Ale jaké kanály tam jsou navíc? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
June 18Jun 18 Programy jsou stejně jen prima+je navíc Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 18Jun 18 Author Taky jsem si říkal, že mi přijde nic nového, že tam není. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
June 18Jun 18 https://www.techforum.cz/topic/64033-giga-kombo-do-ka%C5%BEd%C3%A9-rodiny/Píše se tam o Vodafone TV+ 2.0 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
June 19Jun 19 Care Centre @bobis Rozdíl je opravdu v tom, zda je v TV tarifu zahrnutý přístup do prima+ PREMIUM, nebo nikoliv. Skladba programů se neliší. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice