Odesláno před 51 minutami51 min Centrum péče @Ondřej Kupsa @Michal Kourek Pokud máte potíže s příjmem signálu, bude vhodné to konzultovat s technickou podporou - konkrétně k vaší TV službě. Ideálně prosím zavolejte na 800770077 v době, kdy jste doma, hlasovému asistentovi TOBimu řekněte, že voláte kvůli potížím s příjmem televize, aby vás správně přepojil. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 47 minutami47 min @Ondra - Vodafone@Ondřej Kupsa @Pavel m Nemám problém s příjmem signálu, jako ostatní. Co znamená rada technika pro Pavel m: "Tak měl jsem tady technika .Odpověd od technika : mám používat aplikaci v TV ." ??? Dělám u Óček totéž, ale řešení přeskakovat z DVB-C kvůli Óčkům je děsné. Upraveno před 37 minutami 37 min uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 43 minutami43 min Centrum péče @Michal Kourek Zmiňoval jste výpadky apod., to jsem zahrnul pod problém s příjmem signálu. Toto obecně nevyřešíme, proto jsem zmínil, že bez konzultace s technickou podporou či případně technikem na místě u vás výsledek nezjistíme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.