Odesláno pátek v 19:08 2 dny Dobrý den, rád bych se zeptal, zda plánujete nebo pracujete na vylepšení aplikace Vodafone TV na LG (webOS). Poslední update vidím asi z října 2025. Nicméně aplikace je jedním slovem hrozná. Např. když chci video pozastavit a stisknu prostřední tlačítko na ovládači, čekám, že se objeví obvyklé menu ⏪⏯️⏩ (tedy "přetočit vlevo, pozastavit, přetočit vpravo"), ale místo toho se zobrazí a je zvýrazněné tlačítko "přehrát od začátku". To je velký bizár.Rád bych, aby se někdo zkušený podíval na tu aplikaci a dál toto (a jiné chyby) do pořádku. Je to totiž celkem ostuda oproti konkurenci (např. One play). A ještě si za takhle otřesnou aplikaci necháte platit. To není v pořádku.Děkuji. Basic sLimitem M Základní Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 19:57 2 dny Vždyť snad letos přijde 3Ready. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Centrum péče @davidbarta Pěkný den, Davide, na chytrých TV není dálkové ovládání přizpůsobené možnostem a funkcím Vodafone TV tak, jako to je u našich set-top boxů. Takže je potřeba počítat s tím, že ovládání může být trochu odlišné a záleží to i na typu vašeho dálkového ovládání... Například já mám dálkové ovládání přímo s tlačítkem pro přehrání nebo pozastavení, což s Vodafone TV funguje přesně podle očekávání. Tzv. OK tlačítko (prostřední) vyvolává nabídku přehrávaného pořadu, nemá přiřazenou funkci přehrát / pozastavit.Jak už tu zaznělo, v budoucnu počítáme s větší aktualizací našich aplikací a je možné, že to přinese i nějaké změny v ovládání. Zatím ale žádné podrobnosti k dispozici nemám. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Ondra - Vodafone Asi to sem až zas tolik nepatří, ale já bych se bál nějaké větší aktualizaci a změny ovládání. Na starších typech setoboxech je tlačítko na přímý přístup k nahrávkách. No nových boxech už ta funkce toho tlačítka není, je to asi jediná změna po nové aktualizaci. Tlačítko tam je prázdné, nevyužité a při zmáčknutí se objeví nápis - funkce zatím není přiřazena. No a to zatím už trvá cca rok.Jinak na dotaz autorovi bych poradil svoje vlastní DO na které si nastavím tlačítka podle sebe.Mám takové co ovládá až čtyři přístroje a mám to nastavené podle sebe a ne podle toho nelogika od VF co to programoval. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.