April 9Apr 9 Možná se špatně koukám, ale vypadá to tak, že Vodafone již přestal podávat info o tom, který modem (jaký typ) ke službě dostanete. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
April 9Apr 9 Asi chyba, nebo musíte nejdřív zadat adresu. Edited April 9Apr 9 by hanes03 Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
April 9Apr 9 Taky mi to modemy zobrazuje.Je zajímavé, že jako dárek nabízí Prima+ Premium i bez TV 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 9Apr 9 Author Když zadám adresu, tak mě zase budou volat (vyzkoušeno nedávno, když administrativně Stationu nařídili, že nesmí umět rychlost 1000). To mě nabízeli ten Ultra a to jsme se na financích také nedohodli. Te´d zase administrativně Stationu nařídili, že už zase musí umět rychlost 1000, ovšem po včerejším hovoru žádně slevy a šup - skoro 600 peněz. Takže jsme opět nedohodli.Dotaz: když mám od Vodafone televizi, a chci zrušit inet od Vodafone (když chtějí hodně - nebudou mít nic), tak se odpojuje modem a posílá poštou někam k nim? Edited April 9Apr 9 by Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
April 9Apr 9 Adresu ne, ale jakmile zadáš telefon, budou volat.Tam zadej třeba 800770077 a projde to a nikdo volat nebude 😉Vrácení pronajatého zařízení tady Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha