Odesláno úterý v 20:08 2 dny Autor Panove @tomus a @Slamb diky za plodnou diskuzi, urcite pomohlo. Necham par dni ulezet a o vikendu se do nejake varianty pustim. Jete stale cekam na telefonat od technika VF (uz 14 dni), ktery mi snad vse potvrdi. Diky Start - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno včera v 01:401 den Dokud bude funkční DVB-T2 a půjde -li eletřina, pak se vyplatí mít koaxiální kabely a anténu, jak píše @kraftwerk007. Stejně tak, pokud nepůjde pevný net ani mobilní net, jak píše @Slamb . Aspoň základ pro prvotní informace. Nebavíme se o zábavě. Nebo mít po ruce nějakou odzkoušenou a schovanou anténu v místě příjmu aspoň pro jednu TV. U čisté zábavy neřeším, jestli mám zdroj o 30 vteřin rychlejší, nebo pomalejší. Upraveno včera v 01:481 den uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor @sodekcz jsem v Brne a DVB-T chytam na kus dratu strcenyho do antenniho vstupu na televizi, takze antenu resit nemusim😅A to zpozdeni jsem resil z duvodu sportovnich primych prenosu s ceskou ucasti, kde se gol muzu "dozvedet" od souseda, aniz bych ho jeste videl v televizi. Ale tim, ze ten prechod na IPTV je ve spolecnosti a hlavne velkych mestech standard, tak zpozdeni jsou skoro vsichni😛 Start - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno před 12 minutami12 min @KaPa tak to máš drobnou výhodu s tím kusem drátu. Já jsem ve stejném městě, ale máme jaksi zastíněnou lokalitu. Takže mi VF už řadu let dává po kabelu lepší signál, než jsem schopen vycucat ze svého síta, nebo než jsme měli nějakou dobu přes společnou anténu z protějšího domu. Posunutí ohledně sportu chápu. To mi přijde až hloupé, když vidím nějakou akci a se zpožděním přichází od sousedů. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.