Odesláno sobota v 20:02 1 den Mám dotaz, jestli má někdo zkušenosti s Blu-Ray rekordéry v síti DVB-C. Uvažuji o koupi druhého Blu ray přehrávače do druhého pokoje a jelikož se mě nechce investovat do dalšího Magnetaru, jelikož tam nemám hifi soupravu, tak jsem si vyhlédl Blu ray rekordér DVB-T2/DVB-C se slotem pro CA modul. Pokud někdo nějaký rekordér provozuje, tak mě zajímá možnost nahrávání a posléze záloha na disk Blu ray. Pokud by to nejak haprovalo ta si pořídím klasický 4K Blu-ray player. Díkyhttps://www.ab-com.cz/panasonic-dmr-ubc70egs-prehravac-stribrny/?hgtid=8f7c3e8e-f728-4d0f-9bc0-3cc2db26b878 Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 5 hodinami5 hod Proč Blu-Ray recorder ??? jestli tomu rozumím chceš nahrávat z DVB-C ??? tak na to přeci nepotřebuješ recorder stačí tuner s DVB-C který umí nahrávat já používám X-Trend soubory z nahrávky jsou v TS a nekodovaný s tím si pak můžeš dělat a upravovat jak chceš, myslím např. titulky, střih - vyndat reklamy je z toho normální surovej ts soubor 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno před 2 hodinami2 hod Mam Samsung BD-8900, kombinace BlueRay player a HDD rekorder s CI slotem na CA modul. Smart fetaru jako na Ssmsung TV. Fungoval do te doby nez mi Vodafone zrusil CA moduly, takze mohu pripadne nabidnout. - - - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jak zrušil CA moduly ...co si pod tím mám představit tomu opravdu nerozumím 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno před 2 hodinami2 hod Prevadel jsem internet pres OKU a vdf zrusil i VTV ke ktere jsem mel naparovane 4 vlastni CA moduly. - - - - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod No tak dejme tomu ale Vodafone nic nerušil změna služby ale né rušení. Když já nevím co to je OKU..... Já mám 3 moduly a normál to funguje, modul to je u mě plnohodnotná kabelová televize se všema plus a samozřejmě i mínusama 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno před 1 hodinou1 hod https://www.vodafone.cz/pece/novi-zakaznici/prevod-cisla-k-vodafonu/cvop-pac-kod/ 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.