Odesláno před 3 hodinami3 hod V TV na DVB-C je Filmbox Stars, což má být. Ale kde je třeba v aplikaci na PC nebo v Google TV..?V seznamu je pod volbou 39, ale na PC nebo Google TV je pod 39 Filmbox Plus a Stars není vůbec nikde. Nebo jsem totálně slepý.Kdybych měl možnost v aplikaci dát setřídit podle abecedy hned vidím. Díky tomu nesmyslnému řazení člověk hledá, hledá až zjistí, že je tam nějaký hokej.Máte vy Filmbox Stars..? (nemyslím v TV). - - - CA modul OVA
Odesláno před 2 hodinami2 hod je to Filmbox Plus, když jsem hledal v aplikaci. V mobilu. Viz screen mají asi jen špatné logo Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor To se mi právě nezdá, protože na obou je úplně jiný obsah programů. - - - CA modul OVA
Odesláno před 2 hodinami2 hod To je zvláštní Ale našel jsem Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod @Ondra - Vodafone máte všude špatně logo u Filmbox Star Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod no ty loga sou hrozný, nikdo to neudržuje a je jich tam k výměně víc, minimálně discovery ID a všechny barrandovy, aspoň na webu 🤔 ale nejspíš jich bude ještě víc 🙄 - sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.