Odesláno před 22 hodinami22 hod zkuste diagnostiku v můj vodafonetakto to vypadalo u známeho minulý týden i po restartu modemu, dal kontaktujte mě a volai z VF do 2 hodinek a už tam byl technik na opravuu mě to vypadá nyní takto Upraveno před 22 hodinami 22 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor Zde tedy levá část protokolu.před 4 hodinami, kautskym napsal:zkuste diagnostiku v můj vodafonetakto to vypadalo u známeho minulý týden i po restartu modemu, dal kontaktujte mě a volai z VF do 2 hodinek a už tam byl technik na opravuu mě to vypadá nyní taktoMůžete mne prosím navést, kde tu diagnostiku sítě najdu? Prošel jsem jak aplikaci, tak web mujvodafone a diagnostiku jsem nikde nenašel :-( Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod @Martin.2000 zde odkaz jak nalézt https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/nemuzu-datovat/informace-o-modemu-muj-vodafone/ Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Díky za odkaz. Dle diagnostiky vše v pohodě, ale ukládám si odkaz a otestuji to, až bude systém nestabilní/s výpadky. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.