Odesláno před 8 hodinami8 hod Dobrý den,je možné připojit televizi a modem (Vodafone station) do těchto koncovek? (televizi do televize a modem do F satelitního). Resp. jde primárně o ten satelitní F, jestli frekvenčně zvládne přenést internetovou síť.Na druhé straně, v rozvaděči, je kabel připojen do frekvenčního antenního rozbočovače, do kterého je zapojen hlavní vstup)Díky za zkušenostiMilan - - - - Plzeň
Odesláno před 8 hodinami8 hod Jde, satelit tu byl před internetem a pak už nikdo ty zásuvky nechtěl přejmenovávat. Mám jí doma namontovanou od VF.No a neměl by to dělat přímo jejich technik? Při pořízení služby by měla být kontrola a tak, ne?Ale drahá jako kráva,https://shop.fkt.cz/ucastnicka-zasuvka-tv-r-sat-koncova-ean4731251-skupsk0000000011.php Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Pravděpodobně to fungovat nebude, satelitní zásuvka používá jiný rozsah frekvencí, to že je tam F konektor ještě neznamená že to pojede,Pokud bys chtěl zásuvku sám vyměnit tak kup tuto, používá ji i Vodafone:https://www.omko.cz/_d11438.html Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 6 hodinami6 hod Jo? A co dělají všichni co mají doma ten první typ zásuvky? Já mám z modemu koax se šroubovacím konektorem, kam ho mám našroubovat u té tvojí zásuvky? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Tady o tom taky leccos je Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Zásuvka na kterou jsem odkazoval v mém předchozím příspěvku má dva šroubovací F konektory s rozsahem 5 – 2000 MHz,Zatímco zásuvka s F konektorem pro satelit má na tomto konektoru obvykle rozsah pouze 950 - 2400 MHz, což pro provoz internetu nestačí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor Děkuji všem za informace.@tomus Díky za doporučení, existuje i nějaká varianta TV IEC+F s požadovaným frekvenčním rozsahem (ideálně do ABB Tango)? Pokud ne, vyměním koncovku od TV a budu používat 2x F popř. rozbočovač... - - - - Plzeň
Odesláno před 4 hodinami4 hod Takhle to připojení TV a Internetu provedlo kdysi UPC v panelovém domě. Přívodní kabel trčel ze zdi. Kdo ho z nějakých důvodů odstranil tomu natáhli nový přívod. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 1 hodinou, Milan napsal:existuje i nějaká varianta TV IEC+F s požadovaným frekvenčním rozsahem (ideálně do ABB Tango)?Nevím ale myslím si že spíš takovou zásuvku neseženeš, UPC/ Vodafone už delší dobu preferuje koncové zásuvky pouze s F konektory,Takže buďto vyměn IEC konektor za F, nebo kup redukcihttps://www.omko.cz/redukce-f-konektor-iec-konektor/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod To jsou zas rady... Neměl by je dávat někdo, kdo tomu rozumí? Mám tu zásuvku doma cca 15 let a internet funguje. A kde tam je napsáno, že se to nemá používat na net?Popis produktu Kvalitní kovová účastnická zásuvka TV (2) + R (2) + SAT (3). Vhodná pro připojení televize, set-top-boxu, satelitu, internetu a rádia. Kompatibilní s řadou ABB Tango. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.