Odesláno pátek v 16:32 1 den Vodafone TV na Apple TV (verze OS 26.2) zařízení nepodporuje zvukový výstup do Homepodu, ačkoli je v Apple TV nastavený výstup do Homepodu a všechny ostatní aplikace z Homepodu hrají.Zvuk Vodafone TV vychází pouze z televize připojené přes HDMI kabel. Reset Apple TV ani reinstalace aplikace nepomohly.Díky předem za rady. Basic Super+ Základní Vodafone TV app Kuncice p./O.
Odesláno včera v 13:001 den Jaká Apple TV? U modelů MP7P2CS/A a MXH02CS/A mi to funguje bez problémů. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 2 hodinami2 hod Mě se to teda chová přesně stejně jako @hellkrel .Model Apple TV mám A2737 (verze OS26.2) a homepod mini.Já teda standardně přehrávám zvuk přes televizi, ale pro test jsem nastavil i homepod a chová se mi to stejně, jakmile zapnu Vodafone TV, přestane zvuk hrát z homepod. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor před 22 hodinami, CableG napsal:Jaká Apple TV? U modelů MP7P2CS/A a MXH02CS/A mi to funguje bez problémů.Mám model A2843 (128 GB), tvOS 26.2 (build 23K54).Verze Vodafone TV aplikace je 1.0.7.0Před hodinou, 1woko napsal:Mě se to teda chová přesně stejně jako @hellkrel .Model Apple TV mám A2737 (verze OS26.2) a homepod mini.Já teda standardně přehrávám zvuk přes televizi, ale pro test jsem nastavil i homepod a chová se mi to stejně, jakmile zapnu Vodafone TV, přestane zvuk hrát z homepod.Díky za test. Zdá se podle reakce kolegy @CableG výše, že problém nastává u 3. generace 4K Apple TV. Netuším bohužel, ve které vrstvě OS může být u novějších modelů problém s výstupem zvuku Vodafone TV aplikace. Basic Super+ Základní Vodafone TV app Kuncice p./O.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.