Odesláno před 7 hodinami7 hod před 14 hodinami, dad18 napsal:Chápu to správně, že tedy to tlačítko je jen taková zkratka na internetové stránky ČT, třeba ivysílání ? Možná trošku tam bude něco jiného, asi jednoduššího, že. No a používal by si HbbTV kdyby ČT bylo zakódováno? Že si to přepneš, tam nebude obraz ani zvuk, ale HbbTV ano? ( a neřešme, že čt zablokované nebude)Díky."Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!" Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tím, že zmačkneš červené tlačítko vlastně spouštíš aplikaci programera a dál se jedná vlatně o IP vysílání.U ČT, pokud znáš i-vysílání, tak je to něco podobného.Nova vysílá "jakýsi" rozcestník, odkud můžeš spustit Oneplay, programového průvodce jen programů Novy, TN live, Počasí ...Prma má také rozcesník, kde odkazuje na své Prima+, seriály , programového průvodce, zprávy CNN Prima News (ve většině případů jsi odkázán na Prima+, kde zadáš přístupové údaje a na hloupějších TV ti tak funguje jejich app)A prakticky to nemá s lineárním vysíláním "nic" společného Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod To není pravda hmyze, 😀jen mi tu bylo vysvětlováno co je červ. tlačítko, ale to si umím najít sám. Mě zajímalo jak to funguje když je kanál zakodován že není obraz a to poprvé potvrdil @namec před hodinou.@Standa Já už chápu jak to funguje, jen jsem nevěděl že to bude fungovat i když to je zakódováno. A to nikdo nenapsal než až v tom posledním příspěvku. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Chytrému napověz, hloupého trkni.Nevím, ale trouba jako já už dávno pochopil, co ti kluci už několik dní k tomu píší:-)Já třeba na ovladači vůbec červené tlačítko nemám, takže jsem úplně v řiti:-D Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 12 minutami, dad18 napsal:Zajímavé že v Mostu to dělají jinak a přitom nejsme tak daleko od sebe. Co já vím tak Teplice, Ustí, Děčín tak nikomu do baráku nikdo nepřišel aby vytáhnul konkrétní koax z rozvaděče aby odpojil jen ten jeden byt. Jo, dělalo se to kdysi podle toho jaký balíček si měl placený a tak to dole přehazovali protože do baráku šla plná nabídka i s HBO a dole v rozvaděči se to koaxem pouštělo do konkrétních bytů. A když přišli ty moderní koaxy tak už se to zapíná tam a ne ve sklepě.Ano byly ty kanály zdarma přes koax, ale jede o to, že ty volné tam jsou pořád i pro lidi co už nemají žádné služby od VF protože už nikdo nechodí a nevytahuje koax z toho rozvaděče. Přece i tady na foru psali lidi že jim to furt jde i když už dávno u VF nejsou.A protože nejde ručně chodit po všech rozvaděčích v domě a vytahovat jednotlivý koax tak se to má centrálně vypnout. A nikdo si ani nemůže stěžovat, že mu nejde televize protože tohle není služba co se dá objednat nebo reklamovat. A o tom to celý je, přijde mi, že nejvíc tu jsou hlasití ti co nemají nic od VF a koukají zdarma na ty volné programy které jim tedy podle tebe jen zapomněli vypnout.Musím te zklamat, tak něco jako "chytrý koax" neexistuje. Pořád se to musí ručně v rozvodnici připojit / odpojit.Viděl jsem i dálkově řízené rozbočovače, ale jejich pořizovací cena je nesmysl. Proto se začalo vysílat DVBC s kódovanými programy, aby jsi zamezil pirátskému příjmu.Technicky necháním některých programů jako FTA (většinou to jsou programy co vysílaly/jí v DVBT/T2) mohlo přivézt nové zákazníky, když viděli, že se ty programy vysílají i v HD nebo viděli další sportovní, dokumentární, filmové programy.K odpojování kabelů bez smluv dochází třeba v okamžiku vyhledávání rušení nebo upgrade sítě. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod To není pravda, přečti si to celé, nikdo na rovinu nenapsal, že to bude fungovat i když to bude zablokované. Bzzzzzzzzzz.... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Já ti nebudu odepisovat, je to past a nechci se do ní chytit, Dade :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod to bylo pro komára...@Standa Nevím co myslíš chytrý koax, já mluvím z toho co jsem zažil. Kdysi u UPC dostal technik pětikilo do kapsy a přepojil mě dole v rozvaděči to toho oddílu kde byla kompletní nabídka. Hrálo mi vše, ale platil jsem minimum, a ano stydím se a už to nedělám.Pak přišli boxy kde byla karta a na té si měl nahráno co si platíš tak mi HBO už nešlo i když ten kabel je dodnes zastrčený tak kam ho tenkrát technik dal.Po tom koaxu ti jde kompletní nabídka do tvého boxu jen ta karta řídí co vidíš. A dnes ti tam pustí jen co máš placený, proto jsou ty setoboxy na konkrétní jméno adresu a byt. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 2 minutami, dad18 napsal:To není pravda, přečti si to celé, nikdo na rovinu nenapsal, že to bude fungovat i když to bude zablokované.Bzzzzzzzzzz....No teď si možná pleteš pojem zakódovaný program se zablokovanou nabídkou.Pokud budeme brát jako zablokovanou nabídku odpojenolí kabelu tak neuvidíš nic ani si nepustíš červené tlačítko, pokud máš na mysli zakódovaný program, tak na něm nic neuslyšíš a uvidíš s největší pravděpodobností hlášku o zakódovaném programu, ale po chvíli se ti zobrazí (vyskočí) hláška o červeném tlačítku (jinak může být ta hláška o modrém, zeleném a žlutém tlačítku)To jsem ti ovšem psal hned od tačátku, ale to asi nebereš jako relevantní informacipřed 6 minutami, dad18 napsal:to bylo pro komára...@Standa Nevím co myslíš chytrý koax, já mluvím z toho co jsem zažil. Kdysi u UPC dostal technik pětikilo do kapsy a přepojil mě dole v rozvaděči to toho oddílu kde byla kompletní nabídka. Hrálo mi vše, ale platil jsem minimum, a ano stydím se a už to nedělám.Pak přišli boxy kde byla karta a na té si měl nahráno co si platíš tak mi HBO už nešlo i když ten kabel je dodnes zastrčený tak kam ho tenkrát technik dal.Po tom koaxu ti jde kompletní nabídka do tvého boxu jen ta karta řídí co vidíš. A dnes ti tam pustí jen co máš placený, proto jsou ty setoboxy na konkrétní jméno adresu a byt... blbě jsem to napsal, ty jsi mluvil o moderním koaxu, já z toho udělal chytrý koax .. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem Standa Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Standa Ano, máš pravdu už ve čtvrtek si napsal, že na zakódovaném programu bude fungovat červené tlačítko. Sypu si popel na hlavu a omlouvám se, určitě to není proto že bych tvoje info bral jako nerelevantní.Já prostě jen nechápal smysl toho počínání zapnout si tv s černou obrazovkou ale když jsem si to vysvětlil sám jak to funguje a vy jste to potvrdili tak už to chápu... Jen nechápu proč by to někdo dělal když musí být připojen na net tak si to přece najdu přímo na netu v pc nebo mobilu a nemusím to dělat oklikou přes kódovaný program v tv. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.