Odesláno 10. března10. břez Neviem, ci je dobry napad zasierat 2.4 GHz pasmo 40 MHz.. teda pokial nebyvas na samote. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 10. března10. břez je fakt, že mi všechno valí na 5 GHz, možná to 2,4GHz pásmo vypnu úplně 🤔ještě nějaký testy po kabelu 😮vodafone speedtest a obyčejnej ping a traceroute na nix 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 31. března31. břez k tomuhle internetu sem si hned 9.3. vymyslel pevnou ipv4 a dneska po třech tejdnech mi přišla sms, že mi ji teda aktivovali 🤔no tak sem ji hned zase po telefonu zrušil a budu doufat, že až někdy restartuju router, že se mi nezmění ani ten rozsah ipv6, kterej vypadá celkem staticky a zatim se ani jednou nezměnil, takže spoléhám spíš na něj, když za ten se nic nepřiplácí 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 3. dubna3. dub udělal sem si vejlet po evropě - praha, frankfurt, oslo, istanbul, madrid 👍 přece jenom internet neni jenom pár serverů v česku, jak si myslí tmobile, kterej to má kompletně ucpaný všude, kde se nepeeruje napřímo nebo přes nix 🤐 ne že někdo ve vodafonu dostane podobně hloupej nápad, jak šetřit 🤨 zatim super 😎Fibre2000-test.mp4 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod jenom tak pro info, kromě Innboxu x24 Cetin používá i převodník Comtrend GRG-4362, taky se za něj nic neplatí 🤔 https://www.comtrend.com/cee/Product/375$prod.html Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod Trosku budem provokovat 🙂 takto vyzera Comcast Xfinity X-Class DOCSIS 4.0 FDX, kolega v US ho ma vyse roka, ping sa uz priblizuje optikeMyslim si, ze v nasich koncinach take nieco skoro nebude (myslim na kabli).. ak vobec. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 1 hodinou1 hod To je moc hezký, ale vzhledem k tomu, jak jsem měl nestabilní 2000/400, oproti optice, tak je ten koax prostě loterie. Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Odesláno před 1 hodinou1 hod dlouho se nic nedělo a můžou nastat dva scénáře - dlouho se ani nic dít nebude, nebo naopak už konečně přijdou nový rychlosti 🤔 já nevim, na co ten cetin čeká, možná na tmobile, až bude mít konečně svoje all-in-one zařízení na vyšší rychlosti, aby to mohli nabízet současně, ale začíná to bejt docela nekonečný a smutný 🤔 možná to trvá i proto, že se chystají na IPoE kvůli vyšším rychlostem, kdo ví 🤔 co sem se na to před časem ptal v cetinu, tak mě nějaká mařka poslala do (_!_) a ať se ptám poskytovatelů internetu 😐 a teď koukám do emailu, byla to ta samá ženská, co sem s ní řešil vlastní ont 🤔zase ale je pravda, že ten internet funguje naprosto spolehlivě 🤔 na druhou stranu to už by bylo hodně špatný, kdyby s takhle nízkou rychlostí měly bejt nějaký potíže 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 6 minutami6 min Hele, co jsem se bavil s technikem, co mi instaloval optiku, tak jsem jeden z mála, co jde do 2/1 Gbps, naprostá většina lidí si objednává nižší tarify. A pak, běžná síťová karta dává 2.5Gbps. Jasně, čekal bych posun na 2/2 pro upload u Cetinu, zde nechápu, na co se čeká u XGS-PON přípojek, ale další rozšíření nad 2Gbps by si objednalo tak 0.1% lidí? Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.