Odesláno pondělí v 14:57 1 den Dobrý den, měnil jsem telefon a ve starém jsem omylem nesmazal E-sim kartu a teď v novem nic nefunguje ani volaní ani data ani SMS a píše mi to žádná služba - sLimitem M - - Novosedlice
Odesláno pondělí v 16:25 1 den Je v tom novém telefonu stažená esim karta ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 06:121 den Vygenerovat novou eSIM, pokud je stará zaregistrovaná ke starému telefonu a už to nejde na něm odregistrovat. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 18 hodinami18 hod Centrum péče @filipkremla Pěkný den, chápu dobře, že starý telefon už nemáte k dispozici? Pokud ne, tak se podívejte na https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/sim-karty/virtualni-esim/, kde vám pomůže část:Pokud jste měl eSIM vystavenou přes papírový voucher, bude potřeba přejít na digitální eSIM, postup najdete na stránce v části Mám aktivní číslo s plastovou SIM nebo jsem použil papírový eSIM voucher a chci přejít na digitálně vystavenou eSIM v rozbalovátku Jak u stávajícího čísla přejdu na eSIM pomocí samoobsluhy Můj Vodafone?Pokud jste si eSIM nahrával přes samoobsluhu nebo vám přišla přímo do telefonu notifikací, tak postupujte podle Mám aktivní číslo jako eSIM (získanou digitálně) a chci eSIM přenést do jiného telefonu a rozbalovátka Jak eSIM přenesu do nového telefonu za pomoci samoobsluhy Můj Vodafone? V případě potíží vám pomůžeme také osobně v prodejně, pokud jste majitelem čísla, stačí vám občanka, pokud nejste majitelem, budete potřebovat ještě administrátorské heslo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.