December 28, 2025Dec 28 Zdravím, už nějakou dobu mám problém s pingem ve večerních hodinách vždy to začne mezi 19:00 až 20:00 a trvá cca do 24:00 kdy ping je sice průměrně kolem 30ms ale je to hodně nestabilní a jsou tam "skoky" i přes 100ms což na online hrání FPS her je dosti znát, během dne tam žádný problém není a je to stabilní kolem 20ms a skoro se to nedostane nad 30ms. Modem mam Vodafone Station 3.1, zkoušel jsem jak bridge mode tak modem mode ale výsledek je stejný. Jak tohle řešit? Přikládám screen z dopoledne a pak z 20:00. Premium+ - - Vodafone Station Fibre Pardubice
December 28, 2025Dec 28 a co rychlost? 🤔 jestli se to děje jenom ve špičce, tak to vypadá na nějaký extrémní přetížení, 100 ms na google sem asi ještě neviděl 🤭 - Red Basic+ - - Praha
December 28, 2025Dec 28 Author @Slamb Rychlost je v pohodě nějakých 940mbs z 1Gbs Premium+ - - Vodafone Station Fibre Pardubice
December 28, 2025Dec 28 Author @Slamb 28mbps z 50mbps Edited December 28, 2025Dec 28 by Needer Premium+ - - Vodafone Station Fibre Pardubice
December 28, 2025Dec 28 a sme doma, to je hodně tragická hodnota na to, že to má mít aspoň 60 Mb/s, to se pak neni co divit, že to dělá takový zvěrstva 🤐 to bude chtít nahlásit, když ve vodafonu to do teď nikoho nezajímá 🙄 - Red Basic+ - - Praha
December 28, 2025Dec 28 Může tam být nějaké rušení upstream kanálů, ve večerní špičce, nebo je to jen přitížené, bylo by tedy dobré kontaktovat Vodafone,Není na tvoji adrese už dostupný rychlejší tarif s uploadem 200 Mb ?pokud by byl, tak bych doporučoval přejít na něj, což by problém mohlo teoreticky vyřešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 28, 2025Dec 28 Author @tomus Bohužel mám to "nejlepší" co Vodafone nabízí v mé lokalitě. Dokonce sem koukal že už v mé lokalitě nenabízí ani 1Gbps podle webu, ale dokonce jen 100/20 mbs. Edited December 28, 2025Dec 28 by Needer Premium+ - - Vodafone Station Fibre Pardubice
December 28, 2025Dec 28 tak se ještě koukni sem https://www.cetin.cz/domacnosti/overit-dostupnost/, vodafone dodává internet i na síti cetin, ale na svym webu nabízí jenom svoji síť, i kdyby to mělo jet 0/0 🤔 - Red Basic+ - - Praha
December 28, 2025Dec 28 Author tam mi to ukazuje dokonce jen 20mb :-D Premium+ - - Vodafone Station Fibre Pardubice