Odesláno pátek v 08:57 3 dny Zdravím,máme nově router tg3442de. Po jeho výměně byl problém s připojením na wifi. Na doporučení jsem rozdělil Wifi na 2.4 Ghz a 5 Ghz do 2 sítí.Připojení na 2.4 Ghz síť funguje v pořádku - ale při pokusu o připojení do 5 Ghz se mi vrací pouze zpráva "K síti se nelze připojit"Na starém routeru mi připojení přes 5 Ghz fungovalo v pořádku. Nenapadá vás jak problém řešit, nebo zjistit možnou příčinnu?Děkuji Basic - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 6
Odesláno před 3 hodinami3 hod Začni tím že resetuješ router do továrního nastavení, když to nepomůže, tak začni v routeru laborovat s nastavením parametrů u 5 GHz sítě.A jakou byl ten tvůj původní router ?K té síti se nepřipojí žádné z tvých zařízen,í nebo jen některé ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Nastavení původního routeru nevím - vím že běžel jen v 5 Ghz. K síti se nepřipojí žádné z zařízení co jsem zkoušel - notebooky-mobily.Router v továrním nastavení v jakém mi přišel se mi připojoval automaticky v 2,5 Ghz, do 5 se ani nedostal a obecně nefungoval.Jaké parametry u nastavení sítě by mohli pomoct vyřešit připojení? Basic - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.