Odesláno před 9 hodinami9 hod Dobry den, dnes mi vodafone oznamil ze objednavku na giga internet nemohou splnit ze v dane lokalite jiz neni volny slot. Nabizi pouze basic 250, overoval na strankach a opravdu ostatni rychlosti z dane adresy zmizeli. Co je to za novinku? Nebo bylo i drive ze vodafone mel na kabelu omezeny pocty dostupnych rychlosti? Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem MartyJ Super BezLimitu M ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod mně to teda přijde celkem logický - prostě je vyčerpaná kapacita sítě, tak než dojde k upgradu, nabízí se jenom pomalej internet 🤔pak sou poskytovatelé, co nabízej třeba dvougigabit a drtěj to na krev, že ve špičce je z toho jenom mírně rychlejší gigabit 😀 to bys asi nechtěl, ne? 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor No i pani na lince vodafone co mi to volala mi rekla ze se s tim setkala prvne ze musela overit s technikem. Vic ale zamrzi ze danou objednavku prijali a cekalo se na technika nez zapoji a najednou "me" nekdo predbehl. Cekal bych aspon ze prijate objednavky splni respektive nenechaji objednat neco co neni Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem MartyJ Super BezLimitu M ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod jestli je tam první den, tak ji to mohlo zaskočit, ale takovejch případů, že se různě měnila nabídka rychlostí, je tady po fóru plno 🤔asi se těch objednávek sešlo víc najednou a pak se někdo divil, že ta síť nemá neomezenou kapacitu 😐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Ja si jen rikal zda to nejak nesouvisi s tou "modernizaci" od te doby mam pocit ze internet ma casteji propady rychlosti a navic me to prekvapilo jelikoz na dane adresu ziju pomerne dlouho a skladba sousedu se taky nezmenila a vzdy tam ta dostupnost rychlosti byla. Min byla 500 a pak navysili, jenze ted je pouze 250 Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem MartyJ Super BezLimitu M ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod jestli už tam ty propady v rychlosti sou, tak aspoň vidíš, že je to v háji úplně maximálně 😐 a co teprve s dalším gigabitem 🤐tak snad tam udělají upgrade ještě v tomhle desetiletí 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Co píšeš je naprosto logické - ze strany uživatele. Ten, kdo to prodává, si musí být ale vědom, že nabízí produkt, který pravděpodobně není schopen technicky naplnit. Takže by se to mělo inzerovat stylem. "kupte si gigááá, kuptéééé, kdo dřív přijde, ten dřív melééé, poslední možnost, kupte, kuptééé"Dělám si z toho srandu, protože bydlím v domě, kde se inzeruje 1Gb, zřizuje se max 250Mb a já mám 500 Mb. Chtěl jsem napsat něco o tureckém hospodářství, ale to by bylo vůči Turkům urážlivé a nespravedlivé. Tohle je takový vodafonský bazar... Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 8 hodinami8 hod no ještě že ta editace, neb Osmany Laffita je kubánské národnosti, narodil se na Kubě v Havaně, ale již mnoho let žije a tvoří v Česku, kde se usadil a stal se známou osobností české módní scény. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Jj skoda jen ze nemas moznost byt informovan jakmile se neco uvolni, budu asi kazdy tyden overovat dostupnost zda se nejaky soused neodpojil Super BezLimitu M ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod To by mohl nabídnout operátor na lince, že jakmile se uvolní místo, že se ozve a lze být Vodafone zákazníkem/provézt změnu služeb apod. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.