Odesláno před 9 hodinami9 hod Zdravím, mám optiku 1 Gb/s od VF, modem Station Dobře, předtím jsem měl TM 250.Mb/s a vše jelo bez problémů.Na PC zatim vse funguje ok (tez pres wifi), ale na mobilu se mi kdoviproc nektere aplikace nacitaji strasne dlouho (napr. moneta, Oneplay, chatgpt, edoklady, stream), prestoze signal plny a net na pc jede jako z praku. Predevsim smartbanka od monety se nacita pres minutu, pritom kdyz si zapnu data v mobilu, je to za par sekund. Nechapu proc, zkousel jsem to x krat v prubehu dni a vzdy je to takove. Kdyz se prepnu na klasická data od O2, vše jede normálně. I syn hlásí, že se mu na tabletu občas pomalu načítá YouTube - přes WiFi. Čím to může být? Premium Fibre - - Vodafone Station Fibre Humpolec
Odesláno před 8 hodinami8 hod A nebude to obdobný problém co tady? Vypnout IPv6 přes operátora? Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Proč by nemohl mít optiku když to píše?A vypnout IPv6, jestli ji vůbec má ?, nemyslím si že by to pomohlo, to by s tím musel mít problém skoro každý. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 8 hodinami8 hod S optikou jsem se opravil, má to i v profilu. No nevím, přišlo mi to jako shodné či podobné scénáře, co byly i v tom případě viz odkaz. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.