November 20, 2025Nov 20 Dobrý večer,Mohl by mi někdo z podpory poradit či zda je už řešení této hlášky v samoobsluze? Mám tam ticket už 14 dní a je ve stavu čekající. Ani tlak mého VF business partnera nepomáhá. Ticket c. 1-303037158236Děkuji za odpověď od šikovných a ochotných VF pracovníku podpory Premium Profi Premium Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
November 20, 2025Nov 20 dříve jsem toto řešil jako zaměstnanec často, stačilo stornovat objednávku s vystému a hned bylo uvolněno, pokud se ale jedná o zaseknutou odeslanou obj. tak bude záležet co je to za trabl. Jednou jsem řešil dokončení obj, 3 měsíce Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
November 21, 2025Nov 21 Care Centre @IM80 Pěkné dopoledne, je mi líto, ale v tomto případě je potřeba vyčkat na uzavření ze strany technického oddělení :( Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha