Odesláno před 16 hodinami16 hod Zdravím, umožňuje vodafone pevná linka službu mobilní CLIP v tom smyslu, že když volám z čísla například 417xxyyzz, volanému se zobrazí číslo mého mobilního telefonu např. 777zzyyxx? Dva operátoři na infolince tvrdili, že to jde, ale třetí, co měl službu zprovoznit, volal technikům a prý to vodafone nedělá. Má tuto službu někdo funkční? Já tak volám přes VOIP operátora Odorik a tam to jde. Předem děkuji za odpověď Basic - Sport Vodafone Station WiFi 6 Děčín
Odesláno před 13 hodinami13 hod https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/pevna-linka/pevne-cislo-presmerovani/Cena je 145,20 kč dle ceníku Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor Zřejmě jste vůbec nepochopil otázku stejně jako dva operátoři infolinky. Nejde mi o přesměrování pevné linky na mobil, navíc ještě placené, ale o to, aby když komukoliv volám, se volanému nezobrazilo na jeho displeji číslo mé pevné linky, ale číslo mého mobilního telefonu Basic - Sport Vodafone Station WiFi 6 Děčín
Odesláno před 6 hodinami6 hod To je přesně to co jsem Vam poslal, toto má Vodafone jako jedinou funkci Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod @JardazDc první věc - záleží u koho máš to první číslo 417..... Tento operátor musí pro linku umožňovat nastavení, které potřebuješ.Protože v poslední době operátoři tlačí na bezpečnost a evidenci podvržených čísel, musíš požádat u operátora pro číslo 777... o vyjmutí z antispoofingové ochranyTo je hrubá kostra. Nedokážu říct v tvém konkrétním případě, jak dopadneš.U nás to bylo zhruba takto : manželka, dlouhodobě nemocná, pracovala z domu a chtěla, aby všichni obchodní partneři při volání z pevného telefonu viděli její mobilní číslo. U operátora pro internetové volání z pevného telefonu jsme tuto funkci měli nastavenou, až jednoho krásného dne po zavedení antispoofingu na mobilní číslo vše přestalo fungovat.Zavolal jsem k operátorovi pevného telefonu, ten mi připravil a potvrdil formulář pro mobilního operátora. Pak nastalo na zákaznické lince mobilního operátora docela pozdvižení, protože mě na první dobrou nedokázali nasměrovat na toho, kdo antispoofingové výjimky nastavuje. Asi na třetí pokus jsem narazil na operátorku, která se do problému zakousla, sama nedokázala zařídit, ale nakonec zjistila a poslala mi mailový kontakt, kam jsem podepsaný formulář poslal mailem a do hodiny bylo vše znovu aktivní. Takže po úpravě, ať žena volá z mobilu nebo pevného telefonu, druhá strana vidí vždy jen mobilní číslo.Omlouvám se za komplikovanější popis. V každém případě kolega @kautskym popsal něco, co funguje v opačném směru a neřeší tvůj dotaz.Pokud máš mobilní číslo u VF, tady je odkaz na formulář https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/4/3180/fk1183_zadost_o_vyjmuti_z_mobilniho_spoofingu_bc222-0100_hr_read.pdfAle pořád musíš udělt krok č. 1 a zjistit, co jde nebo nejde udělat na té pevné lince. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Díky za podrobný popis, pevnou linku mám právě u vodafone ( začíná 417 ), mobil u kaktusu ( přenesené číslo od vodafone). Nikde na stránkách vodafone jsem neobjevil, že by mobilní CLIP jak to chci já, umožňoval, přestože mi 2 operátoři tvrdili, že to jde. Vám to jde nejspíš proto, že nemáte pevnou linku u Vodafonu. Nebo se pletu? Basic - Sport Vodafone Station WiFi 6 Děčín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.