Odesláno sobota v 18:47 4 dny Zdravím,Měl bych dotaz aktuálně stále využívám UPC HD media box a vyhovuje mi že funguje i bez připojení k internetu. Jde mi o to,že v místnosti kde je ,není veden ethernet kabel.Má Vodafone aktuálně alternativu v případě výměny? Není mi jasné proč když v minulosti to šlo bez netu nové set top boxy mají v zapojení vždy ethernet kabel. Když už z nějakého důvodu nutí připojení tak snad by mohli nabízet Wi-Fi variantu. Basic Fibre - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno sobota v 19:04 4 dny Oba dva stb co Vodafone nabízí mají i wifi připojení. Starší typy už nenabízí.Takže až ti ten co máš odejde, dostaneš na výběr jen z těch dvouhttps://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/settopbox-vodafonetv3/https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/settopbox-vodafonetvplay/ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno sobota v 19:06 4 dny Ano, je pravda že všechny set-top boxy od Vodafone vyžadují připojení k internetu, mimo jiné z toho důvodu že používají jiný systém kódování pro placené kanály který vyžaduje internet, ale díky tomu zase má operátor přehled o tom které kanály a jak často sledujete.Ale není to zase taková překážka, protože všechny Vodafone set-top boxy si vystačí i s wi-fi připojením, kromě toho základního modelu, který už se ale aktuálně nenabízí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 19:22 4 dny A musí jít výhradně o set top box? Není možné sledovat na alternativních platformách? Apple TV, Android OS, Android TV, LG WebOS, Samsung Tizen, přes web, a další možnosti viz tady? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno sobota v 19:34 4 dny @Technikus Třeba proto, že má starší televizi? No a co tu čtu o těch vašich problémech na těch vašich alternativních platformách tak jsem rád, že ten stb mám. A taky se mi to nejlépe ovládá přes DO boxu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno neděle v 05:40 3 dny Zrovna v době všude probíhajících dnů Black Friday to není nic, co by nešlo řešit. Jen jsem napsal, že by to mohla být pro někoho taky cesta - mít TV bez kabelu, funkční na wifi. Stejně tak to lze provozovat i bez nějakých nutných výdajů, avšak se s sníženým komfortem sledování - např. na mobilu, tabletu, notebooku, PC s wifi kartou a dalších zařízení. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno neděle v 08:20 3 dny Autor Všem děkuji za odpovědi. Chytrou TV mám nicméně nemůžu říct že by Vodafone TV fungoval vždy ideálně a to jak na Sony tak LG,občas se nenacte a musím nainstalovat znova a poslední dobou se při prehravani na chvíli sekne a "načítá" . Ptal se, protože v jiné domácnosti kde je kabel, ale internet od jiného providera tak při výpadku netu potřebovali ladit set to box a TV nefungovala, což u starého set top boxu lze i bez jakéhokoliv připojení. Basic Fibre - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno neděle v 08:31 3 dny @marty2239 v tom případě bych doporučil CA modul https://www.vodafone.cz/pece/televize/kabelova-tv/ca-modul/ pokud chcete ladit, není ani potřeba internet Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.