Odesláno před 3 hodinami3 hod Zdravím,Měl bych dotaz aktuálně stále využívám UPC HD media box a vyhovuje mi že funguje i bez připojení k internetu. Jde mi o to,že v místnosti kde je ,není veden ethernet kabel.Má Vodafone aktuálně alternativu v případě výměny? Není mi jasné proč když v minulosti to šlo bez netu nové set top boxy mají v zapojení vždy ethernet kabel. Když už z nějakého důvodu nutí připojení tak snad by mohli nabízet Wi-Fi variantu. Basic Fibre - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Oba dva stb co Vodafone nabízí mají i wifi připojení. Starší typy už nenabízí.Takže až ti ten co máš odejde, dostaneš na výběr jen z těch dvouhttps://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/settopbox-vodafonetv3/https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/settopbox-vodafonetvplay/ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ano, je pravda že všechny set-top boxy od Vodafone vyžadují připojení k internetu, mimo jiné z toho důvodu že používají jiný systém kódování pro placené kanály který vyžaduje internet, ale díky tomu zase má operátor přehled o tom které kanály a jak často sledujete.Ale není to zase taková překážka, protože všechny Vodafone set-top boxy si vystačí i s wi-fi připojením, kromě toho základního modelu, který už se ale aktuálně nenabízí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod A musí jít výhradně o set top box? Není možné sledovat na alternativních platformách? Apple TV, Android OS, Android TV, LG WebOS, Samsung Tizen, přes web, a další možnosti viz tady? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Technikus Třeba proto, že má starší televizi? No a co tu čtu o těch vašich problémech na těch vašich alternativních platformách tak jsem rád, že ten stb mám. A taky se mi to nejlépe ovládá přes DO boxu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.