Odesláno před 5 hodinami5 hod před 19 minutami, Ondra - Vodafone napsal:@brunilda74 Věřím vám, že jste nám volal, jen k tomu nemohu nic konkrétního napsat, protože k tomu zde na fóru nemám k dispozici vůbec žádné informace. Číslo požadavku v tomto formátu opravdu není celé. Protože jste předtím zmínil, že vám neodpovídáme na e-mail či reklamaci, což mi přišlo zvláštní, tak jsem chtěl ověřit, co se v tomto případě stalo, ale podle všeho od vás žádný přijatý e-mail ani reklamaci nemáme (pokud byste posílal zprávu nějakému konkrétnímu zaměstnanci, tak o tom se nemám jak dozvědět).Podle toho, co píšete nyní, jste s kolegy byl ve spojení a vše jste nám nahlásil, v tomto případě tedy prosím počkejte, jakmile s HBO příčinu odstraníme, budeme vás informovat.Číslo požadavku je opravdu to co jsem Vám poslal a na zákaznické lince je vidí a ho vidím u sebe v řešení.....Operátor přesně ví kdo a a kdy se mnou hovořil....na základě korespondence lze doložit. Jen chci říct že je smutné když mi říkali že není záznam a ani nevi o problémech. Tak jak říkáte budeme čekat a dál snášet nic neříkající komunikaci se zákaznickou linkou. Nejvíc mě na tom mrzí to,že kdybych mohl tak jdu jinam. Holt Vodafone Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod před 8 hodinami, Technikus napsal:Sice HBO nemám, ale obecně.Lze vůbec žádat nějakou kompenzaci za to, že to už bez pár dnů bude měsíc, co některým nejde změnit tarif HBO Max na Premium a zákazník přichází o výhody?Nebo nenárokovatelné?myslím že na toto se kompenzace nevztahuje myslím, že můžeme být rádi že nám něco takového dalibez navýšení ceny Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.