Odesláno včera v 08:381 den Já mám pocit, že datum a čas obnovy se nastavil při prvním pokusu o aktivaci HBO Max Premium, takže já to čekám někdy večer 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 11:091 den Autor Váš přístup skončí dne 23 prosince 2025 ono je tak ,že celý den ještě . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno včera v 14:191 den Jestli se to chová jako správná předplacená služba, tak to bude na minuty 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 22 hodinami22 hod @CableG stále se to tváří jako aktivní ☹️🫨 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor už se to resetovalo :.Ale ted mám HBO STANDARD + HBO PREMIUM .Momentálně máte 2 aktivních předplatných služby HBO Max. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 14 hodinami14 hod A to Premium je aktivní, funguje?Tak teď se bude řešit, jak odebrat /zrušit ten Standard, aby se neobjevily dvě služby i na faktuře. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor u mě zatím nefunguje HBO Premium .Pořád to přehrává v Standardu. vyskoušeno na televizi . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 14 hodinami14 hod před 42 minutami, Pavel m napsal:už se to resetovalo :.Ale ted mám HBO STANDARD + HBO PREMIUM .Momentálně máte 2 aktivních předplatných služby HBO Max.Mám to stejně, ale přehrává to ve 4k. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Vlkodlak Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod @kautskym Taky mám pořád Standard aktivní - čistě teoreticky to moje předplatné tam bylo ještě před migrací UPC -> VF, takže možná už není cesta jak ho zrušit systémově přes Sámošku (protože je to technicky vzato předplatné aktivované v jiném systému a jestli tahle správa předplatných funguje jako cokoliv jiného u VF, tak je možné prakticky všechno). Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 14 hodinami14 hod Je to možný, já to mám taky z dob UPC. Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.