Odesláno včera v 08:381 den Já mám pocit, že datum a čas obnovy se nastavil při prvním pokusu o aktivaci HBO Max Premium, takže já to čekám někdy večer 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 23 hodinami23 hod Autor Váš přístup skončí dne 23 prosince 2025 ono je tak ,že celý den ještě . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 20 hodinami20 hod Jestli se to chová jako správná předplacená služba, tak to bude na minuty 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 11 hodinami11 hod @CableG stále se to tváří jako aktivní ☹️🫨 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor už se to resetovalo :.Ale ted mám HBO STANDARD + HBO PREMIUM .Momentálně máte 2 aktivních předplatných služby HBO Max. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 3 hodinami3 hod A to Premium je aktivní, funguje?Tak teď se bude řešit, jak odebrat /zrušit ten Standard, aby se neobjevily dvě služby i na faktuře. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor u mě zatím nefunguje HBO Premium .Pořád to přehrává v Standardu. vyskoušeno na televizi . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 42 minutami, Pavel m napsal:už se to resetovalo :.Ale ted mám HBO STANDARD + HBO PREMIUM .Momentálně máte 2 aktivních předplatných služby HBO Max.Mám to stejně, ale přehrává to ve 4k. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Vlkodlak Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod @kautskym Taky mám pořád Standard aktivní - čistě teoreticky to moje předplatné tam bylo ještě před migrací UPC -> VF, takže možná už není cesta jak ho zrušit systémově přes Sámošku (protože je to technicky vzato předplatné aktivované v jiném systému a jestli tahle správa předplatných funguje jako cokoliv jiného u VF, tak je možné prakticky všechno). Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 3 hodinami3 hod Je to možný, já to mám taky z dob UPC. Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.