Odesláno neděle v 18:51 1 den Brej den, Ztratil jsem přístup k telefonu, kde mám dvoufaktorovy ověření. Nemám simku, ani úplně jednoduchej způsob, jak kontaktovat podporu. Nemají nějaký formuláře, když to nemůžu řešit telefonicky? Do toho účtu jsem se nedokázal dostat ani předtím a mám tam nezaplaceny vyúčtování. Mám jenom wifi a starej mobil. A všechny údaje v smskach, který nemám. Díky. Basic Fibre - - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno neděle v 19:31 1 den Zajit na prodejnu pro duplikat SIM, pripadne pokud mate PDF fakruru v emailu tak platebni udaje jsou tam Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 05:251 den Autor Na pobočku právě taky nemám možnost zajít. A aj když mi to propojovali s emailem, tak tu fakturu tam prostě nemám. Zkusím nějak vyžebrat telefon a zavolat na podporu. Basic Fibre - - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno včera v 06:271 den Jak získám novou SIM / eSIM kartu po ztrátě nebo odcizení telefonu a kdy bude aktivní?https://www.vodafone.cz/pece/ztraceny-ci-odcizeny-telefon-sim/duplikat-sim-karty/jak-ziskat-novou-sim-kdy-bude-aktivni/?srsltid=AfmBOoqrMQudAOo6aQ0NDYEefvhuYjKxQBCo_CqTmZsKWEPEirWeZ1NSPřihlaste se do samoobsluhy Můj Vodafone a jděte do sekce Služby - Moje SIM / eSIM.K přihlášení použijte e-mail a heslo (oprávnění administrátora).Objednejte si SIM v položce Nová SIM karta nebo zvolte přechod na eSIM.SIMku od nás dostanete poštou, obvykle dorazí do 2 až 3 pracovních dnů. Pokud potřebujete eSIMku, postupujte podle tohoto návodu.Další možnosti, jak získat novou SIM kartu:V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více, kde najdete objednávku SIM karty.Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce).Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.Je dobré vědět:Novou SIM kartu si prosím vyzvedněte co nejdříve. I když máte SIM blokovanou, nepřerušuje se tím účtování vašeho tarifu nebo smlouva.Používáte anonymní předplacenou kartu? V tom případě si novou SIM můžete objednat telefonicky nebo si ji vyzvedněte osobně v prodejně.@Vyboš Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 11:261 den To by mě zajímalo, jak se člověk přihlásí, když sice má jméno / heslo, ale nedojde mu ověřovací SMS, protože nemá SIM kartu :) Toto je prostě průser, a chce to zavést nějaký nezávislý klasický OTP. Umí to Facebook, Google, Microsoft, všichni. Když člověku ukradnou telefon v zahraničí, má obří problém. Kdyby fungovalo OTP, během minuty může mít novou eSIM... Upraveno včera v 11:271 den uživatelem Vulva Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno včera v 11:331 den A jak funguje to, když nemám mobil, ve kterém mám v Authenticatoru spárovaný zmíněný Facebook, Google, Microsoft apod.? Někteří z nich nabízejí i trvalé kódy pro obnonovení, ale kdo si jej zobrazil a uložil někam pro eventuální nouzové použití? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 11:431 den @Technikus já třeba mám OTP v Authy. Stačí login. A takový MS Autehticator umí získat OTP kdekoliv, po přihlášení k účtu.Respektive, nově je asi nej toto: https://ente.io/ Upraveno včera v 11:451 den uživatelem Vulva Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno před 12 hodinami12 hod Centrum péče @Vyboš Pěkný den, pokud nemáte k dispozici své číslo pro 2faktorové přihlášení, je několik možností, například:1) Můžete nám zavolat z jakéhokoliv čísla na 800770077, operátor/ka vás zkusí ověřit pomocí číselného hesla nebo náhradním způsobem a pomůžou vám s dalším postupem. 2) Můžete se osobně zastavit v prodejně Vodafonu s dokladem totožnosti.3) Heslo pro komunikaci s námi a tím pádem možnost komunikovat na dálku (např. po telefonu) můžete získat také dalšími způsoby, mimo jiné pomocí písemné žádosti, kterou můžete poslat jako sken e-mailem. Podrobnosti najdete na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zapomnel-jste-heslo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.