Odesláno včera v 10:511 den Pokud máte oba základní Vodafone TV bez pluska a k tomu nějaký balíček navíc, není divné, že k tomu máte Prima+? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 10:561 den Je program Prima+ na pozici 0 , kterou mají v VTV všichni na webovém prohlížeči či OTT a pak je Prima+ Premium videotéka, která je pouze u VTV+ Upraveno včera v 10:591 den uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 11:031 den No ale všechny tv balíčky mají povinně i Prima+ Premium videotéka, jen ten nový sportovní balíček se zakladními programy to nemá. Takže ten program prima+ je vhodný jen pro ty co mají ten sportovní balíček. Proto nechápu význam toho programu Prima+ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 11:321 den Chápu správně, že je kanál Prima+ součástí tarifů a balíčků, tedy i Vodafone TV bez pluska, ale není součástí v Lite&Sport?Prima+ Premium má taky své konfigurace. Upraveno včera v 11:411 den uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 11:441 den @Technikus No jistě. Je to tak rok a něco co se dalo vyhádat u VF televizní tarif bez Primy+ . A od té doby tu primu+ davají každému, bylo tam tuším navíc 70 kč, jen nedávno udělali ten nový sportovní balíček kam přidali vybrané stanice ze základní nabídky a k tomu ta Prima+ není. Oni a pak ti co mají ještě staré tarify bez prima+ tak jsou možná rádi za ten program prima+ co jde jen na netu nebo stb a ne na ca modulu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 11:501 den Já mám VTV bez pluska, tedy program Prima+ bych tam asi měl mít. 😇Ale dodnes jsem se na něj nikdy nedíval 😂Prima+ Premium mě nějak nezaujala, videotéka jako Voyo apod.To tedy nemám. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 12:111 den @Technikus Kdepak, ty budeš mít prd, protože si nedokážeš ani upravit v nastavení přes co na VFTV koukáš.😀Jak píšu, to prima+ jako tv program je jen takový výběr z kyselých hroznů toho co je na webu Prima+ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 12:401 den Muhehe,myslím si, že se zase potají prováděla nějaká úprava položek v profilu a tak to bude onen důvod, proč to u mě nebylo vyplněno, přes co na TV koukám. Opraveno. Nebyl tam ještě nedávno výběr Samsung TV / Samsung app / LG TV / LG WebOS / nebo nějaké takové kombinace? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 13:161 den Takže ty nemáš od VF žádnou kartu nebo stb za který by si platit nějaký poplatek, jen máš appku zdarma a chceš nějaký speciální program? Určitě máš i ten nejpomalejší a nejlevnější net a nejnižší tarif na telefon a chtěl by si bůhví co. Ty si divnej, nic nedostaneš, naopak by ti měli dva programy ještě sebrat.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 13:271 den Telefon, resp SIM u Vodafone neprovozuji. Pro TV nemám žádný pronájem zařízení, používám primárně aplikaci pro OS Tizen na Samsung TV. Alternativou je app v Android TV, Android OS a přes web. A internet mám na dnešní dobu svižný tak akorát. Na optiku bych mohl přejít k Poda, ale pořád jsem se nerozhoupal a jsem tak dál věrný koaxu u Vodafone. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.