Odesláno před 23 hodinami23 hod Dobrý večer, potřebuji poradit. Kvůli chytrým žárovkám, které fungují pouze na 2.4ghz, jsem musela v nastavení routeru rozdělit WiFi samostatně na 2.4 a 5ghz. Po potvrzení se stránka aktualizovala a byla tam zase pouze jedna společná. Na telefonu se ale ukazují obě oddělene, jenže ani na jednu se nejde přihlásit a nevím, co s tím teď dělat. Děkuji - - - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno před 13 hodinami13 hod Pohodový čtvrtek,pokud telefon nebo jiné zařízení vidí dvě samostatné Wifi sítě, jednu s 2,4 GHz a druhou na 5 GHz, vypadá to, že jste změnu provedla správně. Pro ověření je možné si zkusit obě wifi sítě vyhledat ještě na nějakém dalším zařízení - notebook, TV, telefon, tablet či jiné další zařízení. Pro jistotu je možné provézt i restart routeru/modemu. Pokud i po něm uvidíte dvě oddělené wifi, bude problém jinde, než s wifi. V modemu/routeru vidíte názvy sítí, stejně tak hesla k nim. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor Děkuji za odpověď,Bohužel jsem zkusila už vše, restart modemu, restart telefonu i notebooku, kde jsem změnu routeru provedla, změnila heslo, zadávala nové i staré a stále nic, stále se ukazují obě oddělene a nejde se přihlásit na žádném zařízení :((( Upraveno před 12 hodinami 12 hod uživatelem Rukushi - - - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod A hesla k wifi sítím máte správná, z administrace routeru? Případně si je tam znovu nastavte. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod Tak si v routeru jen pro test vypni heslo a zkus se přihlásit. A taky si přejmenuj obě sítě aby si měla jistotu, že je to fakt tvoje wifi. Třeba maruška zelená 2,4 ghz a maruška modrá 5 ghz Upraveno před 12 hodinami 12 hod uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 12 hodinami12 hod No, zrovna ta diakritika není úplně dobrý vzor. Plno zařízení to rozkostičkuje, nebo kdo ví jak nahradí ono "š"V nouzi asi udělat výchozí tovární nastavení routeru/modemu a vše si znovu nastavit. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod ok, tak helenka kostka 2,4 a helenka koule 5 . V pohodě?😄když nemáš rád Marušky tak Marie Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 12 hodinami12 hod Názvy povedené 🤣Uvidíme, zda se @Rukushi někam posune. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Ano, heslo mám přímo z routeru, neměnili jsme, až včera jsem ho zkoušela změnit.před 2 hodinami, Technikus napsal:A hesla k wifi sítím máte správná, z administrace routeru? Případně si je tam znovu nastavte.Až přijdu z práce, hned vyzkouším všechny rady a dám vědět, děkuji 😊před 2 hodinami, Technikus napsal:Názvy povedené 🤣Uvidíme, zda se @Rukushi někam posune. - - - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod Případně udělat tovární nastaveí modemu a teprve potom nastavit WiFi znovu. Potom jedině nechat vyměnit zařízení. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.