Odesláno před 13 hodinami13 hod Dobrý den,30. srpna jsem na svoji zahradě rýčem překopl optický kabel. 31. srpna jsem to na Vodafone nahlásil. Od té doby každý pracovní den komunikuji s Vodafone na nápravě, je mi neustále slibováno, že už to bude, že se mi ozvou, termínů, kdy to určitě bude nám přišlo už spousty, ale stále se nic neděje. Je to už třetí týden a vlastně nevím, co můžu dělat.Pokud má někdo zkušenosti, nebo radu, tak budu rád.Děkuji.Martin Super Fibre - - Vodafone Station Fibre Líbeznice
Odesláno před 11 hodinami11 hod před 1 hodinou, Helvetius napsal:Dobrý den,30. srpna jsem na svoji zahradě rýčem překopl optický kabel. 31. srpna jsem to na Vodafone nahlásil. Od té doby každý pracovní den komunikuji s Vodafone na nápravě, je mi neustále slibováno, že už to bude, že se mi ozvou, termínů, kdy to určitě bude nám přišlo už spousty, ale stále se nic neděje. Je to už třetí týden a vlastně nevím, co můžu dělat.Pokud má někdo zkušenosti, nebo radu, tak budu rád.Děkuji.MartinZáleží, zda je ten překopnutý kabel jejich nebo ne. Pokud jejich, bývá oprava rychlá, prostě se domluví technik, který naspojkuje či navaří kabel. Jestli to není jejich kabel, ale třeba Cetinu, čeká se, až ho vlastník opraví. A jelikož Vodafone nemá v Líbeznici vlastní síť, bude to nějaká partnerská. Je tedy dost možné, že Vodafone čeká, až si to majitel sítě opraví. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 10 hodinami10 hod V Líbeznici má optiku T-Mobile a zjevně ji sdílí s Vodafonem, takže se nejspíš čeká na ně (nebo na to, než si Vodafone s T-Mobilem mezi sebou vyhádají výjezd). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.