Odesláno včera v 06:281 den Zrovna mi přišel e-mail na hodnocení spokojenosti se službami Vodafone. Jistě se může kde kdo angažovat a ohodnotit to tak, jak to cítíte.Zrovna třeba na tyto otázky a další otázky.Tak s chutí do toho. Já mám hotovo Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 07:161 den To jsou docela odvážní 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno včera v 07:191 den Autor Netuším, jakou moc má ten dotazník něco ovlivnit, nicméně když to přišlo, proč to nevyplnit dle reality. Přišlo vám to také? Nebo třeba už i dřív? Možná to posílají postupně... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 07:231 den Chodí vždy po nějaké změně Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 07:351 den Autor Aha, tak asi ano.2.7. byla provedena změna internetu z 1000/100 na 1000/200. Ale řekl bych, že je v té zpětné vazbě víc otázek na TV jak na ten internet. 😆 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod nad timhle dotazníkem sem se tady taky před časem rozčiloval, dal sem odhlásit ze zasílání průzkumu a pár dnů dozadu mi přišel znova 🙄tohle navíc byla změna služeb, kterou sem ani já nedělal, prostě mi skončila ta letní akce, tak mi jenom automaticky zrušili těch 30 GB navíc 🙄a jak sem už někde psal, ten dotazník je úplně extrémní, šílená hromada otázek, co vyvolaj ještě další otázky na základě předchozích odpovědí, no hnus fialovej 🤮ještě sem teda teď zkusil odhlášení přes odkaz v angličtině a rovnou sem to nahlásil googlu jako spam 🤔a koukám, že teoreticky by to už mělo chodit do spamu vždycky, tak asi vyřešeno 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor U mnoha newsletterů či jiných hromadných automatických e-mailů, i když se dá odhlásit, tak mají v podmínkách, že vyřazení z databáze může trvat třeba týden, nebo klidně i měsíc. Tak je možné, že v této době ještě může přijít nějaký e-mail. Přišlo mi to z adresy vodafone@feedback.vodafone.com, standardně mi chodí informace a články z adres zpravy@vodafone.com nebo VTVnovinky@vodafone.com nebo sdeleni@vodafone.cz, faktura z vyuctovanidoemailu@vodafone.cz Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Mě se občas stává, že když si v mobilu otevřu Můj Vodafone (v 90 procentech to otvírám v PC, mobil pouze nouzovka), tak ještě než začnu rolovat stránkou, tak mě vylítne obdelník s otázkou: Jak jsem byl spokojen. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.