Odesláno před 12 hodinami12 hod Zrovna mi přišel e-mail na hodnocení spokojenosti se službami Vodafone. Jistě se může kde kdo angažovat a ohodnotit to tak, jak to cítíte.Zrovna třeba na tyto otázky a další otázky.Tak s chutí do toho. Já mám hotovo Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod To jsou docela odvážní 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor Netuším, jakou moc má ten dotazník něco ovlivnit, nicméně když to přišlo, proč to nevyplnit dle reality. Přišlo vám to také? Nebo třeba už i dřív? Možná to posílají postupně... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Chodí vždy po nějaké změně Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor Aha, tak asi ano.2.7. byla provedena změna internetu z 1000/100 na 1000/200. Ale řekl bych, že je v té zpětné vazbě víc otázek na TV jak na ten internet. 😆 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.