Odesláno před 7 hodinami7 hod Zrovna mi přišel e-mail na hodnocení spokojenosti se službami Vodafone. Jistě se může kde kdo angažovat a ohodnotit to tak, jak to cítíte.Zrovna třeba na tyto otázky a další otázky.Tak s chutí do toho. Já mám hotovo Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod To jsou docela odvážní 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Netuším, jakou moc má ten dotazník něco ovlivnit, nicméně když to přišlo, proč to nevyplnit dle reality. Přišlo vám to také? Nebo třeba už i dřív? Možná to posílají postupně... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Chodí vždy po nějaké změně Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Aha, tak asi ano.2.7. byla provedena změna internetu z 1000/100 na 1000/200. Ale řekl bych, že je v té zpětné vazbě víc otázek na TV jak na ten internet. 😆 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.