Odesláno 3. září3. zář Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda došlo k omezení nabídky kanálů (DVB-T2) na službě "TV Start (BASIC) k Internetu". Od minulého týdne (29.9) nejsou některé kanály dostupné.DěkujiJS Basic Basic+ - - Praha
Odesláno 3. září3. zář Nejsou dostupné znamená co konkrétně, je tam nějaká chybová hláška na obrazovce ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. září3. zář Autor Nedojde k proskenování pásma 512MHz a 522MHz. V pátek došlo k úderu blesku do STA na našem domě, k té nejsem připojen. Je možné že došlo k poškození mého tuneru, ale přijde mi nepravděpodobné, že by odešel jen částečně. Oprava STA ještě probíhá, ale nevím zda Vodafone využívá STA pro namodulování na jeho kabel.JS Basic Basic+ - - Praha
Odesláno 4. září4. zář Takže to vypadá že to má souvislost s tím úderem blesku, zkus tam připojit nějaké jiné zařízení a naladit kanály na něm, pokud bude problém přetrvávat, tak asi nezbývá než kontaktovat Vodafone.Případně se zkus zeptat sousedů jak to funguje u nich doma. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. září4. zář Tak jsem zjistil že TV Start přestává fungovat s novými zásuvkami.Dnes jsem to řešil. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 4. září4. zář Se kterým zásuvkami ? to je nějaký divný . Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. září4. zář Já to vím od zákazníka, že top říkal přímo technik u zákazníka, že daná zásuvka již s TV nefunguje. Ale nevím přesný typ zásuvky Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 5. září5. zář To je nějaký nesmysl. Nové zásuvky mají rozsah 5-1218MHz resp. 5-2000MHz, televizní pásmo vůbec nijak nefiltrují / neořezávají. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. září8. zář Autor Na Vodafone jsem volal jako první, chtěl jsem zjistit zda neevidují nějakou poruchu. Zde mi bylo sděleno, že tento produkt již není podporovaný a končí. Ale nevím zda mi jen nechtěla vnutit jejich IPTV a nový modem. Basic Basic+ - - Praha
Odesláno 9. září9. zář ano končí, již nefunguje ani původní oficiální odkaz https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/tv-start/?srsltid=AfmBOoqrTG7r5AyFBh-Is1fAcO232Yx7J09IlRpNrMOQ3Nb47UjAl_5C Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.