Odesláno včera v 09:431 den Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda došlo k omezení nabídky kanálů (DVB-T2) na službě "TV Start (BASIC) k Internetu". Od minulého týdne (29.9) nejsou některé kanály dostupné.DěkujiJS Basic Basic+ - - Praha
Odesláno včera v 10:431 den Nejsou dostupné znamená co konkrétně, je tam nějaká chybová hláška na obrazovce ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 19:461 den Autor Nedojde k proskenování pásma 512MHz a 522MHz. V pátek došlo k úderu blesku do STA na našem domě, k té nejsem připojen. Je možné že došlo k poškození mého tuneru, ale přijde mi nepravděpodobné, že by odešel jen částečně. Oprava STA ještě probíhá, ale nevím zda Vodafone využívá STA pro namodulování na jeho kabel.JS Basic Basic+ - - Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Takže to vypadá že to má souvislost s tím úderem blesku, zkus tam připojit nějaké jiné zařízení a naladit kanály na něm, pokud bude problém přetrvávat, tak asi nezbývá než kontaktovat Vodafone.Případně se zkus zeptat sousedů jak to funguje u nich doma. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak jsem zjistil že TV Start přestává fungovat s novými zásuvkami.Dnes jsem to řešil. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Se kterým zásuvkami ? to je nějaký divný . Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Já to vím od zákazníka, že top říkal přímo technik u zákazníka, že daná zásuvka již s TV nefunguje. Ale nevím přesný typ zásuvky Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.