Odesláno 5. června5. čvn Nahrávkám chybí konec což se mi u jiných poskytovatelů nestávalo. Co s tím? Neovlivním to, že program má zpoždění. A nejde vše zhlédnout do 7 dní proto také nahrávky zůstávají 90 dní uložené. Start - Základní - Razová
Odesláno 5. června5. čvn tak primárně je to chyba televizní stanice, která se svejma divákama takhle jedná a nedodržuje to, co slíbí, tj. kdy jakej pořad začíná a končí 🤔 tohle je typický pro novu a nenapadá mě, co by tam mohli mít za pořad, kterej by stálo za to nahrávat, nedejbože na něj koukat 🤔no a sekundárně je chyba vodafonu, že nepočítá s timhle neseriózním vysíláním takovejch pochybnejch stanic a nemá u nahrávek větší rezervu na konci 🤔třeba to líp vychytaj s přechodem na 3ready 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 5. června5. čvn zahradnice1 Můžeš uvést konkrétně o kterých nahrávkách píšeš?Já nahrávám hodně a často, a jediný problém je ráno n aPrimě, ale to jen proto, že jim nesedí EPG je to šouplý třeba o půl hodiny a pak se to srovná třeba tím, že jeden program co je v EPG napsaný vůbec nevysílají. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 6. června6. čvn Centrum péče @zahradnice1 Pěkný den, pořady nahráváme na základě EPG - tedy TV programu, který nám TV stanice poskytují. Pokud se pak stane, že TV stanice nedodržuje program (pořad začíná a končí později), může se bohužel stát, že konec nahrávky nebude dostupný. Máme na to 15minutovou rezervu (zatím není funkční při přehrávání v aplikaci pro chytré TV LG a Samsung), takže většinu zpoždění díky této rezervě pokryjeme. Druhé části se zhlédnutím do 7 dnů bohužel nerozumím, potřeboval bych upřesnění. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 6. června6. čvn Ona si zřejmě myslí, že když by to zvládla do 7 dnů, tak uvidí konec pořadu, protože následující pořad přece bude začínat koncem toho předchozího pořadu. No a to se plete, protože to je další věc, co jde všude, jen ne tady 🤷🏻♂️ Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno neděle v 20:07 1 den Řešení Nevím, jak komu,ale zajímalo by mě, proč u televizních filmů, na které se chci podívat zpětně chybí konce filmu. Je to záměr nebo schválnost? Tato reklamy nechybí Dívám se na tabletu. Možná to bude tím. To je ale škoda . Ztrácí zpětné přehrávání smysl.Asi hlavní problém bude to, že vysílací časy neodpovídají klasickému času, i když to tak televizní stanice udávají. Film avizovaný ve 20.15 hod. začne o puk deváté. Do toho v součtu delší čas reklam, než samotný film. Ale že filmu v konci chybí 10-15 minut mě docela vytáčí. Basic+ Super Základní Vodafone TV app Frenštát pod Radhošt
Odesláno neděle v 21:53 1 den no a psals do tý pochybný televizní stanice, že dost zásadně nedodržuje vysílací časy a že se ti to nelíbí? 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod no já třeba sleduji formule a za 1. nejdou nahrát nevím proč 2. pokud je déšť nebo nějaké odložení startu to neovlivní TV nebo třeba Tour de France byla katastrofa. Si to nahrajate, čumíte na to 2 hodiny a pak nemáte konec. Super. Všeobecně nechápu proč něco jde nahrát a něco ne. Taky když jsme u těch formulí tak na jedné TV se díváme zpětně a na druhé v té samé domácnosti vyhodí se hláška, že nejde přehrát, protože se dívá jiný uživatel. - Maxi ALLinONE - Brno
Odesláno před 59 minutami59 min pokud de o pořady, kde může dojít k nějakýmu odkladu, tak si nahraj i ten následující, ne? 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 55 minutami55 min využíváme smartTV. Dopředu nevím ani jestli to jde nahrát nebo ne, bývá tam jen chci vidět což je k ničemu, ale nevím to jistě, každopádně klikat dopředu na programy a hledat kdy něco bude je nesmysl. V sobotu reálně zjistím, že se jede a je to v TV, kliknu na pořad - dám nahrát a nehrají se všechny trénnky a kvalifikace a závody. V různé dny a časy. Nevím vůbec kdy v jaký den se něco nahrálo a která nahrávka je ze kdy a co je před ní a za ní. Takže těžko můžu náhrát pořad i za ní. Ve směs jsme se tím smířili, že část funkcí je k ničemu - Maxi ALLinONE - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.