Odesláno sobota v 14:13 2 dny Autor Zdravim, tak bohuzel jsem modem nerozchodil a byl jsem nucen ho prodat, sice jsem ztratny 2000Kč ale neda se nic delat, kazdopadne problem nastava v GIgacube, kdy mi dosahuje signal jen na 2-3 čarky a obcas mi internet vypadava a zasekava se, rychlost je dobra jak funguje jak ma - - - - Kopřivnice
Odesláno sobota v 14:33 2 dny Co to znamená že jsi ten O2 modem nerozchodil ?ozval se ti někdo z Vodafonu s tím zda ho přidá, nebo nepřidá do toho seznamu podporovaných zařízení ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 14:50 2 dny Autor Psal jsem jim, poslal jsem jim technické parametry a ještě bez odpovědi, každopádně zkoušeli jsme to jakkoliv, změny apn a nic neprošlo, blokován nebyl, řešil jsem to i na prodejně o2 i na Vodafonu - - - - Kopřivnice
Odesláno sobota v 14:55 2 dny Tak ono to chvíli trvá než to Vodafone prověří a schválí, takže pokud se ještě nikdo neozval, tak je možné že je to ještě v procesu.A pokud ten modem není v tom uvedeném seznamu, tak to prostě nepojede ať tam nastavíš co chceš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 15:02 2 dny Autor Jaký má vliv napsaný seznam na stránkách na funkčnost ? Ono kdyby to šlo, tak právě stačí jim napsat ze to funguje oni to ověři a přidají to, ale s tím ze to ani nefunguje tak tam očividně něco chybí k podmínkách fungování - - - - Kopřivnice
Odesláno sobota v 15:14 2 dny Máš to tam na té webové stránce jasně uvedeno, TAC kód toho modemu musím mít Vodafone zanesený v seznamu povolených zařízení, dokud tam nebude, tak modem s tímto typem připojení fungovat nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.