Odesláno úterý v 18:04 3 dny V EPG na programu INULTRA UHD se píše koncem srpna konec vysílání. jako náhrada by nebyla špatná volba Travelxp 4K je v češtině .Ale jak to poslední dobou chodí asi nebude nic. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno úterý v 18:17 3 dny v aplikaci mi to nic nepíše, nekončí to třeba jen na kabelovce? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno středa v 05:54 3 dny Autor Ono je to zvláštní přišel email novinky od VF a tam není ani slovo o rušeni programu. Upraveno středa v 05:55 3 dny uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno čtvrtek v 08:03 1 den Autor V 19. 8. 2025 v 20:17, kautskym napsal:v aplikaci mi to nic nepíše, nekončí to třeba jen na kabelovce?no já to aplikaci na TV LG nemám vůbec .Ale stejně jeto nějaké tajné ,žádné info nikde není ,jenom v EPG . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno čtvrtek v 12:34 1 den Centrum péče @Pavel m Pěkný den, stanice InUltra měla velmi nízkou sledovanost, proto v naší nabídce končí. Informaci svítíme v EPG už nějaký čas. Protože to je stanice vysílající ve 4K rozlišení, tak byla dostupná jen na boxech nebo v DVB-C. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 13:58 1 den Autor A bude nějaká náhrada v 4 K? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno čtvrtek v 15:03 1 den Autor To raději ne . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 19 hodinami19 hod Centrum péče Nadále máme Love Nature, nový 4K program aktuálně neplánujeme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.