Odesláno úterý v 18:04 2 dny V EPG na programu INULTRA UHD se píše koncem srpna konec vysílání. jako náhrada by nebyla špatná volba Travelxp 4K je v češtině .Ale jak to poslední dobou chodí asi nebude nic. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno úterý v 18:17 2 dny v aplikaci mi to nic nepíše, nekončí to třeba jen na kabelovce? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 05:541 den Autor Ono je to zvláštní přišel email novinky od VF a tam není ani slovo o rušeni programu. Upraveno včera v 05:551 den uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor V 19. 8. 2025 v 20:17, kautskym napsal:v aplikaci mi to nic nepíše, nekončí to třeba jen na kabelovce?no já to aplikaci na TV LG nemám vůbec .Ale stejně jeto nějaké tajné ,žádné info nikde není ,jenom v EPG . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @Pavel m Pěkný den, stanice InUltra měla velmi nízkou sledovanost, proto v naší nabídce končí. Informaci svítíme v EPG už nějaký čas. Protože to je stanice vysílající ve 4K rozlišení, tak byla dostupná jen na boxech nebo v DVB-C. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor A bude nějaká náhrada v 4 K? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor To raději ne . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.