Odesláno úterý v 06:30 2 dny Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně Vodafone TV ve Švýcarsku. Používám zařízení Apple TV s aplikací Vodafone TV a k tomu zároveň aplikaci NordVPN, kterou mám nastavenou na ĆR. Pokud ale spustím aplikaci Vodafone TV, tak mi to stále hlásí nějakou chybovou hlášku a televizi nespustím. V Apple TV mám nainstalovanou aplikaci SledovaniTV a ta mi přes VPNku funguje. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém a proč to přes aplikaci Vodafone TV nefunguje? Pomohla by VPN Tailscale? Jedno zařízení s Tailscale doma a druhé ve Švýcarsku a to doma bych měl nastavený jako exit node? Díky Honza -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno úterý v 10:42 2 dny Řešení obávám se, že to je tou VPN. VTV přes VPN prostě nefunguje. - - - - Praha
Odesláno úterý v 10:47 2 dny Napiš sem tu chybovou hlášku kterou ti to dává, ale jak už tady psal Retron, ta aplikace Vodafone TV má už problém jen se zapnutou VPN, takže asi bude jedno od koho je. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 13:30 2 dny Autor Zobrazuje se mi chyba chyba WV1862. Mimochodem tahle chyba se mi ale občas zobrazuje i v ČR, ale nějak náhodně a nepřišel jsem na to, kdy k tomu dochází. -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.