Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
před 2 minutami, Sparrow napsal:

V pořádku. Nikdo ti nebrání.

Jen mám strach aby ti nepraskla žilka, tolik zášti a tak zmatený text :(

Sorry,ale Ty tomu fakt nerozumíš. Bude mně 48 let. Chci změnu a tou by mělo být.

1) Zrušení Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno (20/4 Mb/s) 60 GB. Místo toho Vodafone Připojení Bez kabelu Napno 5G Premium (Vodafone GigaCube Neomezeně 300/50 Mb/s) a ne vymýšlet toto.

2) Po pěti letech od aukce žádný změny. To už je fakt stupidní.

3) Všechno u Vodafone špatně . Vodafone Giga karta 150 GB ne o prázdninách,ale v červnu a už před dvěma lety. Tarify pouze tři Vodafone Super (10 Mb/s) Super+ (20 Mb/s) a Premium. Data 10 GB,30 GB a neomezeně. Předplacenky 10 GB (SMS,volání) a Giga karta.

Vodafone Pevný Internet Profi 5G zrušit. Vodafone VDSL 100 Mb/s si pořizovat nebudu,když tady mám 150 Mb/s a na střeše bytovky 300/100 Mb/s a je tam rezerva na 2 Gb. U VDSL budoucnost nevidím.

IMG_6316.png

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk
Odesláno

Ale v pořádku.

Já se jen pozastavil nad tou zbytečnou ( podle mne ) hysterií, oznámení, že končíš u VDF.

Chápu, že u vás asi moc možností na solidní připojení k netu není, a pokud ti do toho stávající operátor hází vidle, je to k nas....

Ale evidentně máš jinou lepší možnost připojení. Jsou lidi co jinou možnost nemají a jsou rádi za to máš ty.

Já např v Praze platil mamince ADSL 50/20 ( reálně 30/10 ) za cca 500,- přitom jsem měl o 400m dál doma od UPC kabel 250/25 za myslím 270,-

Já mám teď vše u VDF ( ještě z dob Oskara a UPC ) a hledal jsem nějaký příležitostný internet do NTB. A když jsem slyšel co mi nabízeli za ceny, tak jsem si vystačil s WiFi.

A potom se objevila akce od konkurence 1000GB za 2999,- a to už šlo 83GB za 250,- měsíčně je přijatelných. A nedávno mi přišla SMS že to navyšují na 1200GB za stejnou cenu.

Ale já jsem spíše flegmatik ( i když jednou do roka to někdo odnese, nemůžu to dusit do nekonečna 🤣 ) takže nechápu proč se takhle vztekat na fóru, kde stejně nic nezměníš. Já až mi zruší DVB-C tak to taky budu radikálně řešit, protože už nebudou mít výhodu.

PS: je mi 51 a vytáčenou linku jsem si taky kdysi od Telecomu za 3000,- zavést nenechal 😂 To jsem raději chodil do inet "kavárny" s disketama a počkal na UPC až dotáhne kabel až k nám.

Upraveno uživatelem Sparrow

• Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha 10 - Vršovice
Odesláno

Aspon tady bude konecne klid...

• Super
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Ova
Odesláno
před 10 hodinami, Sparrow napsal:

Ale v pořádku.

Já se jen pozastavil nad tou zbytečnou ( podle mne ) hysterií, oznámení, že končíš u VDF.

Chápu, že u vás asi moc možností na solidní připojení k netu není, a pokud ti do toho stávající operátor hází vidle, je to k nas....

Ale evidentně máš jinou lepší možnost připojení. Jsou lidi co jinou možnost nemají a jsou rádi za to máš ty.

Já např v Praze platil mamince ADSL 50/20 ( reálně 30/10 ) za cca 500,- přitom jsem měl o 400m dál doma od UPC kabel 250/25 za myslím 270,-

Já mám teď vše u VDF ( ještě z dob Oskara a UPC ) a hledal jsem nějaký příležitostný internet do NTB. A když jsem slyšel co mi nabízeli za ceny, tak jsem si vystačil s WiFi.

A potom se objevila akce od konkurence 1000GB za 2999,- a to už šlo 83GB za 250,- měsíčně je přijatelných. A nedávno mi přišla SMS že to navyšují na 1200GB za stejnou cenu.

Ale já jsem spíše flegmatik ( i když jednou do roka to někdo odnese, nemůžu to dusit do nekonečna 🤣 ) takže nechápu proč se takhle vztekat na fóru, kde stejně nic nezměníš. Já až mi zruší DVB-C tak to taky budu radikálně řešit, protože už nebudou mít výhodu.

PS: je mi 51 a vytáčenou linku jsem si taky kdysi od Telecomu za 3000,- zavést nenechal 😂 To jsem raději chodil do inet "kavárny" s disketama a počkal na UPC až dotáhne kabel až k nám.

Všichni mají tu možnost nějakýho připojení k internetu.

1) Ten kdo napsal,vytvořil tu zprávu měl by jít od válu.

2) Měl napsat,uvézt toto ? Od 1. 1. 2025 měníme nastavení u datového tarifu Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) takto. Po vyčerpání limitu 600 GB nastavujeme neomezené stahování s omezenou rychlostí 20/4 Mb/s.

3) Místo vymýšlení kraviny Pevný Internet Profi 5G mohli nabídnout obdobný Vodafone GigaCube Unlimited 300/50 Mb/s a ne 250/50 Mb/s. Tady vidíte jak jsou ve Vodafone neschopní. Nechcou něco dělat.

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague