Odesláno 5. září5. zář před 2 minutami, Sparrow napsal:V pořádku. Nikdo ti nebrání.Jen mám strach aby ti nepraskla žilka, tolik zášti a tak zmatený text :(Sorry,ale Ty tomu fakt nerozumíš. Bude mně 48 let. Chci změnu a tou by mělo být.1) Zrušení Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno (20/4 Mb/s) 60 GB. Místo toho Vodafone Připojení Bez kabelu Napno 5G Premium (Vodafone GigaCube Neomezeně 300/50 Mb/s) a ne vymýšlet toto.2) Po pěti letech od aukce žádný změny. To už je fakt stupidní.3) Všechno u Vodafone špatně . Vodafone Giga karta 150 GB ne o prázdninách,ale v červnu a už před dvěma lety. Tarify pouze tři Vodafone Super (10 Mb/s) Super+ (20 Mb/s) a Premium. Data 10 GB,30 GB a neomezeně. Předplacenky 10 GB (SMS,volání) a Giga karta.Vodafone Pevný Internet Profi 5G zrušit. Vodafone VDSL 100 Mb/s si pořizovat nebudu,když tady mám 150 Mb/s a na střeše bytovky 300/100 Mb/s a je tam rezerva na 2 Gb. U VDSL budoucnost nevidím. Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Odesláno 5. září5. zář Ale v pořádku.Já se jen pozastavil nad tou zbytečnou ( podle mne ) hysterií, oznámení, že končíš u VDF.Chápu, že u vás asi moc možností na solidní připojení k netu není, a pokud ti do toho stávající operátor hází vidle, je to k nas....Ale evidentně máš jinou lepší možnost připojení. Jsou lidi co jinou možnost nemají a jsou rádi za to máš ty.Já např v Praze platil mamince ADSL 50/20 ( reálně 30/10 ) za cca 500,- přitom jsem měl o 400m dál doma od UPC kabel 250/25 za myslím 270,- Já mám teď vše u VDF ( ještě z dob Oskara a UPC ) a hledal jsem nějaký příležitostný internet do NTB. A když jsem slyšel co mi nabízeli za ceny, tak jsem si vystačil s WiFi.A potom se objevila akce od konkurence 1000GB za 2999,- a to už šlo 83GB za 250,- měsíčně je přijatelných. A nedávno mi přišla SMS že to navyšují na 1200GB za stejnou cenu.Ale já jsem spíše flegmatik ( i když jednou do roka to někdo odnese, nemůžu to dusit do nekonečna 🤣 ) takže nechápu proč se takhle vztekat na fóru, kde stejně nic nezměníš. Já až mi zruší DVB-C tak to taky budu radikálně řešit, protože už nebudou mít výhodu.PS: je mi 51 a vytáčenou linku jsem si taky kdysi od Telecomu za 3000,- zavést nenechal 😂 To jsem raději chodil do inet "kavárny" s disketama a počkal na UPC až dotáhne kabel až k nám. Upraveno 5. září5. zář uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 6. září6. zář před 10 hodinami, Sparrow napsal:Ale v pořádku.Já se jen pozastavil nad tou zbytečnou ( podle mne ) hysterií, oznámení, že končíš u VDF.Chápu, že u vás asi moc možností na solidní připojení k netu není, a pokud ti do toho stávající operátor hází vidle, je to k nas....Ale evidentně máš jinou lepší možnost připojení. Jsou lidi co jinou možnost nemají a jsou rádi za to máš ty.Já např v Praze platil mamince ADSL 50/20 ( reálně 30/10 ) za cca 500,- přitom jsem měl o 400m dál doma od UPC kabel 250/25 za myslím 270,-Já mám teď vše u VDF ( ještě z dob Oskara a UPC ) a hledal jsem nějaký příležitostný internet do NTB. A když jsem slyšel co mi nabízeli za ceny, tak jsem si vystačil s WiFi.A potom se objevila akce od konkurence 1000GB za 2999,- a to už šlo 83GB za 250,- měsíčně je přijatelných. A nedávno mi přišla SMS že to navyšují na 1200GB za stejnou cenu.Ale já jsem spíše flegmatik ( i když jednou do roka to někdo odnese, nemůžu to dusit do nekonečna 🤣 ) takže nechápu proč se takhle vztekat na fóru, kde stejně nic nezměníš. Já až mi zruší DVB-C tak to taky budu radikálně řešit, protože už nebudou mít výhodu.PS: je mi 51 a vytáčenou linku jsem si taky kdysi od Telecomu za 3000,- zavést nenechal 😂 To jsem raději chodil do inet "kavárny" s disketama a počkal na UPC až dotáhne kabel až k nám.Všichni mají tu možnost nějakýho připojení k internetu.1) Ten kdo napsal,vytvořil tu zprávu měl by jít od válu.2) Měl napsat,uvézt toto ? Od 1. 1. 2025 měníme nastavení u datového tarifu Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) takto. Po vyčerpání limitu 600 GB nastavujeme neomezené stahování s omezenou rychlostí 20/4 Mb/s.3) Místo vymýšlení kraviny Pevný Internet Profi 5G mohli nabídnout obdobný Vodafone GigaCube Unlimited 300/50 Mb/s a ne 250/50 Mb/s. Tady vidíte jak jsou ve Vodafone neschopní. Nechcou něco dělat. Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.