Odesláno úterý v 06:10 2 dny Nepřišel jsem na to kde bych mohl navýšit objem dat pro tarif Naplno 5G (Gygacube). Do konce zůčtovacího období mi zbývá 28 dní a mám vyčerpáno 75% dat. Tak je to již druhý měsíc, protože přes internet sleduji TV a streamovací platformy. Stránka tam.je, kam mne odkazuje SMS, nefunguje. Děkuji. Bez kabelu Naplno 5G - - Vodafone Gigacube Zábřeh
Odesláno úterý v 11:59 2 dny Centrum péče @dralan Pěkný den, po vyčerpání 600 GB účtujeme další data částkou 49 Kč za každých započatých 5 GB. Nemusíte se bát nekontrolované útraty za navýšení dat. Automaticky byste měl mít nastavený DataLimit na maximálně 10 dokoupení dat během zúčtovacího období. Hodnotu si můžete upravit přes Můj Vodafone. Po dosažení DataLimitu se připojení do konce zúčtovacího období zastaví. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 03:361 den Autor Děkuji za odpověď, ale to je to, co jsem nechtěl "slyšet". Takže platím 655,- Kč za 600 GB plus 490,- Kč za 50 GB s tím, že mi do konce období velmi pravděpodobně základní objem dat nevyjde je to tedy opravdu drahé. 1145,- Kč/měsíc !!! Nějaký jiný tarif se dohodnout nedá ? Bez kabelu Naplno 5G - - Vodafone Gigacube Zábřeh
Odesláno včera v 04:581 den Centrum péče @dralan Pěkné ráno, služba Připojení bez kabelu Naplno 5G obsahuje datový limit 600 GB (ten nelze navýšit), není to plnohodnotná náhrada za pevné připojení... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 12:311 den Já tedy nevím, ale mám v NTB datovou kartu 1000GB. A jednou jsem zapomněl znovu zapnout WiFi ( v práci mne jejich FW nechce někdy pustit kam chci )Byla cca 10dní čerstvě obnovená, a až za 3 měsíce mi přišla SMS, že jsem na 50% .Většinou koukám přes VPN domu na filmy. ( FHD )Takže vycucnout 600GB za pár dní, je pro mne velké umění. Ale už mi je pade, tak nejsem tak náročnej 🤣Teď jsem konečně donutil ASUSe doma spočítat měsíční provoz 😊 Tak se vejdu úplně v pohodě. Upraveno včera v 12:451 den uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno včera v 13:101 den Také se mi to nějak nezdá že by dokázal za necelé tři dny vyčerpat 450 GB dat jen při obyčejném streamování videa, nemůže tam být nějaká chyba nebo problém ?Pokud ne a máš takové extrémní nároky, tak si budeš muset pořídit nějaký tarif s neomezenými daty,u Vodafonu tedy jedině nějaký hlasový tarif, ale ten má zase tu nevýhodu, že tam není k dispozici veřejná IP adresa což může u některých služeb způsobit problémy. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.