Odesláno 3. srpna3. srp Tak se taky přidám. Nějakou dobu, aniž bych něco měnil, mi vypíná (červená kontrolka) základní STB. Děje vždy po pár minutách když sleduji jiný zdroj signálu (Netflix, Skylink, Nova player). Když změním zdroj zpět na Vodafone, tak nabíhá intro Vodafone. Při kontrole nastavení jsem nezjistil žádnou změnu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. srpna7. srp Autor Před chvílí mi volal technik. O problému ví, způsobilo ho aktualizace a jediné řešení je reset a kdyby nepomohl, tak výměna STB za stejný model (základní). 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. srpna7. srp Autor Reset jsem zatím nedělal, protože se obávám právě toho, že se ta aktualizace v nejbližší době stejně natáhne. Potřebuji víc info... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. srpna7. srp @tramin Koukám, že řešíš jiný problém než autor dotazu tak proč si neuděláš svůj vlastní dotaz? No a jestli máš nějaký problém tak základ je udělat ten reset aby si stb stáhlo aktualizace. Ty se přece vypnout nedají, tak se tomu i tak nevyhneš. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 7. srpna7. srp Třeba tu "vadnou" aktualizaci Vodafone stáhlo z distribuce a už se neinstaluje? Kdo ví ...Jinak lze založit jiné vlákno, nebo naopak toto přejmenovat na Obecné problémy se set top boxem TV 3. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.