Odesláno úterý v 11:10 4 dny Zdarec. Ne, že bych tuhletu aplikaci nějak často používal. Uvítal bych, kdyby fungovala, když ji potřebuju. 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno úterý v 11:11 4 dny A zařízení nemá aktivního Vývojáře? resp. Vývojářský režim Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 11:16 4 dny Autor přestože vývojář je aktivní furt, donedávna to jelo. 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno úterý v 11:20 4 dny Zkus ho vypnout a předpokládám, že se do Můj Vodafone dostaneš. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 11:28 4 dny A máš na telefonu aktivní root ?Jinak já mám na svém telefonu vývojářský režim aktivní a aplikace Můj Vodafone funguje i po té nové poslední aktualizaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 11:32 4 dny My se zapnutým Vývojářem, resp. s nějakými aktivními volbami v něm máme v práci problém třeba s MS Intune - tuším že stačí USB režim ladění a chyby jsou na světě. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 11:32 4 dny Autor Technikusvypl jsem - nefungujetomusnemám aktivní root - to bych se tak blbě neptal... 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno úterý v 11:35 4 dny Zkusil jsem na druhém telefonu z androidem 16 zapnout vývojářský režim a povolit ladění USB, ale žádný vliv na chod aplikace Můj Vodafone to nemělo a stále funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 11:36 4 dny Tak třeba nám někdo z podpory Vodafone sdělí, co aplikace kontroluje, aby mohla fungovat.Každopádně nepůjde o plošný problém, ale chybu zřejmě konkrétního zařízení. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 11:48 4 dny Autor Podpora vodafone čtvrtým rokem řeší řazení kanálů v aplikaci pro google TV bez jakéhokoliv výsledku. Doufám, že tohle jí nebude trvat tak dlouho. Jo, Redmi Note 13 4G Upraveno úterý v 11:51 4 dny uživatelem dcart 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.