Odesláno pondělí v 14:11 3 dny stb TV3, sám od sebe po každém zapnutí TV začal spouštět úvodní Logo Vodafonu nebo přesýpací hodiny, vždy však při spuštění automaticky naskočil poslední sledovaný TV kanál. žádné nastavení jsme neměnili, aktualizace poslední dostupná, v menu nastavení je pohotovostní režim vypnuto, nepomohl restart v menu, ani odpojení ze sítě a všech kabelů, včetně restartu modemu, dřívě trvale svítila bílá kontrolka na krabičce, nyní se po vypnutí automaticky rozsvítí červená, jak dál? Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno pondělí v 18:30 3 dny To jsem nějak nepochopil i když jsem to četl třikrát, set-top box nenaběhne, nebo v čem je problém ?? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 19:30 3 dny Já jsem z toho pochopil že předtím svítila i po vypnutí furt bílá kontrolka a teď je tam červená. Asi nedocházelo k vypnutí boxu ovladačem boxu a vypínalo se ovladačem od TV a box běžel vlastně nonstop. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno úterý v 06:39 2 dny Autor @tomus @BimboCZ settopbox naběhne a funguje, ale pokaždé mi najede úvodní logo a znělka vodafonu , předtím ihned naskočil např tv kanál který jsme sledovali před vypnutím. Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno úterý v 06:53 2 dny Tak ale že svítí červená kntrolka je přece znak že je setobox vypnutý, jestli ti pořád svítila bílá kontrolka tak to znamená, že si ten setobox nikdy nevypínal. A přesípací hodiny tak značí, že se ten setobox chce aktualizovat a nějak mu to nejde.A pohotovostní režim by taky mohl zrychlit náběh setoboxu. Jinak mě se taky občas objeví znak VF a pak teprve obraz tv, ale to je málokdy. A ten problém se špatnýma kabelama si už vyřešil? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 07:21 2 dny Autor @dad18 ano box jsme nikdy nevypínali, a v menu nastavení jsme nic neměnili, vše popsáno v prvním příspěvku, vše zkontrolováno, aktualizováno, restart, pohotovostní režim zapnut a stejně po každém zapnutí to intro najíždí, kabely jsem zatím neřešila, všechny kanály kromě jednoho mi fungují perfektně, takže víc mne s...e to opakované spouštění toho intra😬 Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno úterý v 07:32 2 dny Tak to je ale přece jasný, že ti nabíhá nově logo když dnes ten box už vypínáš, tak ho nevypínej (aby pořád svítala bílá kontrolka) a je to. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 07:39 2 dny Autor používám jeden společný ovladač, takže když vypnu tv vypne se box, jenom nezůstavá v tom pohotovostním režimu, nedělám nic jinak než předchozích xlet Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno úterý v 07:45 2 dny No a chápeš, že když ta kontrolka na setoboxu svítí bíle tak to znamená že není vypnutý?před 17 hodinami, Simca napsal:dřívě trvale svítila bílá kontrolka na krabičce, nyní se po vypnutí automaticky rozsvítí červenákdyž svítí bílá - setobox nenví vypnutý- Když svítí červená setobox je vypnutý. Takže co vlastně chceš a řešíš? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno úterý v 07:50 2 dny Autor ano chápu, a vždycky jsme to tak měli nastavené, že svítil trvale bíle, nyní se sám od sebe přepíná na červenou, a to nechci (neboť tam pak znova najíždí to intro) Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.