Odesláno pondělí v 06:53 3 dny dlouhodobě nefunguje Eurosport2 na TV Samsung, bez obrazu pouze se zobrazí v pravém rohu hláška něco o datovém toku, všechny ostatní kanály fungují normálně, veškeré restarty set topboxu (settop box TV3) a modemu nepomáhají Upraveno pondělí v 06:55 3 dny uživatelem Simca doplnující info Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno pondělí v 07:01 3 dny Seká se to přes aplikaci Vodafone TV přímo na Samsung TV (bez set top boxu), nebo máte Vodafone TV puštěnou přes set top box? Nebo na obou variantách? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pondělí v 07:59 3 dny Autor přes settop box, na druhé tv kterou mám připojenou přes starý stb Kaon vše funguje Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno pondělí v 09:35 3 dny A ty set-top boxy jsou oba připojené anténním koaxiálním kabelem, nebo jen přes internet ethernetovým kabelem?A co kanál Vodafone 100, ten jede, nebo také ne? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 09:36 3 dny Mě funguje, ale zrovna Eurosport 2 je hodně náchylný na kabely, otestuj je. Sice starý, ale tady se to taky řešilo - https://www.techforum.cz/topic/60553-eurosport-2-hd/page/3/@tomus starý kaon byl přece jen přes koax, nebo se pletu? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 14:01 3 dny Autor Vodafone100 také ne, stejné jako ten Eurosport@tomus ne vodafone 100 taky nejde, stejné jako ten Eurosport Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno pondělí v 14:07 3 dny To jsou stanice ve stejném muxu. jak jsem psal je to náchylné na kabely. Tak vyměň ty dva setoboxy a udivíš jestl ito bude hrát. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 14:20 3 dny Ten multiplex ve kterém vysílá Eurosport 2 a Vodafone 100 občas ruší mobilní vysílače 4G/5G, takže je potřeba zkontrolovat přívodní kabely a konektory a popřípadě je vyměnit za kvalitnější, které budou lépe odolávat rušení z venku, pokud ty kabely instaloval operátor tak si zavolejte na Vodafone a objednejte návštěvu technika. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.